Untitled

Jo Bo Ah este în discuții pentru a juca în viitoarea dramă „Knock Off”, alături de Kim Soo Hyun

Text tradus de Cosmina Ioana Badea

Pe 16 mai, mai multe mass-media au anunțat că Jo Bo Ahn a confirmat că se va alătura viitoarei drame “Knock Off”. De asemenea, s-a raportat că ea va interpreta rolul primei iubiri a lui Kim Soo Hyun în serial.

În replică, agenția studioului XYZ a lui Jo Bo-ah a anunțat că aceasta a luat în considerare în mod pozitiv să apară în viitoarea dramă romantică “Knock Off”.

Între timp, Kim Soo-hyun și Kim Ji-eun au fost anterior în discuții pentru a juca în acest serial. Presa OSEN a relatat că Kim Soo-hyun a analizat pozitiv oferta de distribuție după ce a primit scenariul pentru viitorul serial Disney+ pe 21 martie 2024.

“Knock Off”, cunoscut și sub numele de “Neok Opeu”, hangul: “넉오 este o viitoare dramă de dragoste și comedie neagră Disney+ care ar prezenta mai multe povești bazate pe produse și bunuri de lux contrafăcute.

Plasată pe fundalul crizei valutare din 1997 până în anii 2000, serialul ar urma să desfășoare povestea interesantă a pieței care excelează în vânzarea de produse înșelătoare. Jo Bo-ah, Kim Soo-hyun și Kim Si-eun sunt luați în calcul pentru a da viață unor personaje interesante în viitoarea dramă “Knock Off”, în calitate de protagoniști principali ai serialului.

Dacă Jo Bo-ah va accepta oferta, ea va interpreta prima iubire și a lui Kim Soo-hyun. Încă nu au fost dezvăluite detalii privind numele și alte caracteristici ale personajului pe care l-ar putea interpreta actrița.

În plus, detaliile referitoare la celelalte două personaje principale nu au fost dezvăluite încă de către echipa de producție. S-a raportat, totuși, că Kim Soo-hyun ar urma să joace rolul liderului de pe piața de produse contrafăcute. Printre ceilalți actori care ar urma să se alăture distribuției viitorului serial ”Knock Off” se numără Yoo Jae-myung, Go Gyu-pil și alții.

Serialul ar urma să fie condus de regizorul Park Hyun-suk, cunoscut pentru proiecte precum “Song of the Bandits”, “Hometown”, “Stranger sezonul 2”, “Just Dance”, “Uncontrollably Fond”, “The Happy Lover și altele”. ”Knock Off” ar urma să fie scris de scenaristul Han Jung-hoon, cunoscut pentru serialele “My Fellow Citizens!”, “Missing 9”, “Bad Guys”, “38 Task Force”, “Vampire Prosecutor sezoanele 1 și 2”, “The Bad Guys: Reign of Chaos”, și altele.

Între timp, Park Hyun-suk și Han Jung-joon se vor reuni pentru viitoarea dramă de comedie neagră “Knock Off”, întrucât au lucrat împreună anterior pentru serialul Netflix “Song of the Bandits”.

Conform celor mai noi informații, Jo Bo-ah a apărut în programul de divertisment sud-coreean de varietăți tvN intitulat “Europe – South of France Outside the Tent” și este ocupată cu filmarea viitoarei drame istorice și romantice, “Hong Rang”. De asemenea, ea a apărut în “Destined with You”, alături de Rowoon.

Între timp, Kim Soo-hyun a dominat industria de divertisment cu serialul său de mare succes de pe Netflix “Queen of Tears”. Actorul a jucat alături de Kim Ji-won în serialul în care a impresionat fanii cu chimia sa uimitoare cu Kim Ji-won.

Revenind la serialul nostru, momentan a fost anunțat niciun program de filmare, nicio dată de lansare sau alte detalii pentru viitoarea dramă “Knock Off”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.