ZZw0k_2f

Noua drama în care joacă Kim So Hyun și Chae Jong Hyeop a stabilit data premierei

 

         Reprezentanții tvN au anunțat data premierei cele mai noi drame a postului numită “Is It Fate?” (sau cunoscută și sub denumirea “Is It a Coincidence”).Această dramă  îi are ca protagoniști pe actorii Kim So Hyun și Chae Jong Hyeonp. Recent tvN a făcut public data când vor începe difuzarea dramei precum și noi detalii despre personaje și acțiune. Se pare că nu o să avem mult de așteptat pentru că această dramă va avea premiera chiar luna aceasta pe data de 22 iulie.

          Având la bază popularul webtoon cu același nume, „Is It Fate?” va prezenta povestea unor tineri care și-au găsit dragostea adevărată și visele lor după ce s-au întâlnit  în mod accidental cu prima lor dragoste de acum 10 ani. Am aflat câteva detalii despre personaje și iată cum se prezintă distribuția. 

Actrița Kim So Hyun îi da da viață lui Lee Hong Joo, un producător de animație căruia îi este frică de dragoste din cauza amintirilor dureroase din relația ei anterioară. Ea are parte deo schimbare neașteptată după ce îl va întâlni pe Kang Hoo Young (personaj interpretat de Chae Jong Hyeop), omul care a fost chiar martor la unele dintre  cele mai grele momente din trecutul ei. Despre acest noul proiect actrița a zis –„Sunt încântată să pot interpreta personajul distractiv și iubitor al lui Lee Hong Joo”…. „Sper că veți aștepta cu nerăbdare această dramă emoționantă și încântătoare.”

Despre actorul Chae Jong Hyeop am aflat că juca rolul lui Kang Hoo Young, un planificator financiar frumos și foarte inteligent care trăiește în Statele Unite. El nu a avut niciodată nevoie să muncească din greu pentru a obține rezultate grozave. Plictisit de viața lui lipsită de sens, și în căutare de noi provocări,  lui Kang Hoo Young  îi tresare inima când se întoarce în Coreea pentru prima dată după mult timp și se reîntâlnește, în mod neașteptat, cu Lee Hong Joo, prima lui dragoste de la liceu, după o perioadă de 10 ani de când nu se mai văzuseră. Despre personajul său, actorul a mărturisit –„Sunt încântat și onorat să pot juca pe Kang Hoo Young, un personaj cu o profunzime aparte.”

Foto: Distribuția dramei/  Soompi

Yoon Ji On va apărea în dramă ca Bang Joon Ho, un scriitor cu spirit liber care vrea să schimbe trecutul. „Sunt încântat să pot lucra împreună la o dramă grozavă cu un regizor și actori pe care îi respect”, a spus Yoon Ji On. „Vă rugăm să acordați [dramei noastre] mult interes și sprijin.”

În cele din urmă, Dasom din trupa k-pop SISTAR va juca rolul celei mai bune prietene a lui Lee Hong Joo, Kim Hye Ji, o profesoară de engleză care este sinceră cu privire la dragoste și a strălucit încă din zilele ei ca elev de liceu timid.

„Deoarece personajul lui Kim Hye Ji este atât de fermecător, m-am distrat cu adevărat să o interpretez în timpul filmărilor”, a spus Dasom. „În mai multe moduri diferite, „Is It Fate?” este proiectul pentru care simt cea mai mare afecțiune.”

A venit momentul să vă arăt și teaser-ul oficial al dramei.

Ce părere aveți despre această dramă? V-am făcut curioși în legătură cu ea?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.