jkdr

Legenda muzicii, Diana Ross, îl compară pe Jungkook cu Michael Jackson

Jungkook din BTS tocmai și-a găsit un nou admirator. Este vorba despre nimeni alta decât legendara artistă pop, Diana Ross. Aceasta l-a numit pe Jungkook un mare dansator, deoarece mișcările lui seamănă cu ale lui Michael Jackson, scrie pinkvilla.com.

Fanii au descoperit că în luna februarie, Diana Ross l-a menționat pe Jungkook pe websiteul ei, la secțiunea “Favoritele Mele”, spunând că îi plac foarte mult melodiile și videoclipurile sale. În special, ea a menționat piesa lui de succes, „Standing Next to You”, de pe albumul său de debut “GOLDEN”.

“Îmi plac foarte mult melodiile și videoclipurile lui. MJ îşi face simţită prezenţa în toate mișcările. Pur și simplu cred că este grozav! Îmi plac şi dansatorii. Toți dansatorii sunt fantastici,” a scris artista, care a comparat interpretarea lui Jungkook cu dansul iconic al legendarului Michael Jackson.

„Standing Next to You” este piesa cu care Jungkook şi-a lansat albumul solo de debut al lui Jungkook GOLDEN. Lansată pe 3 noiembrie 2023, melodia a fost însoțită de un videoclip uluitor, care a devenit instantaneu favoritul fanilor.

 

Timp de luni de zile, această piesă de succes a dominat topurile Billboard, iTunes, Spotify și multe alte topuri globale, cimentând numele celui mai tânăr membru din grupul BTS pe scena muzicală la nivel mondial. În prezent, melodia a strâns peste 130 de milioane de vizualizări pe YouTube, depășind în același timp 700 de milioane de redări nefiltrate pe Spotify.

Diana Ross este, fără îndoială, un nume legendar în industria muzicii și divertismentului. Și-a început cariera în anii 1960 ca membră a The Supremes – unul dintre cele mai bine vândute grupuri de fete din toate timpurile și cel mai bine clasat grup feminin din istorie – ea a devenit mai târziu o artistă solo de mare succes în anii 1970, scrie koreaboo.com. Probabil că i-ați mai auzit cântecele, chiar dacă nu erați conștienți de asta, cel mai cunoscut cântec al ei fiind, probabil, iubitul „Ain’t No Mountain High Enough”.

Ea a fost actul solo feminin cu cele mai multe piese numărul unu din Statele Unite la începutul anilor 1980 și a lansat hituri globale „I’m Coming Out”, „Why Do Fools Fall in Love”, „All of You”, „ Reacție în lanț”, „Dacă ne ținem împreună” și „Când îmi spui că mă iubești”. Alături de o carieră muzicală de succes, ea este și o actriță cu experiență și a fost chiar prima actriță afro-americană care a primit o nominalizare la Oscar pentru un film de debut pentru rolul ei de Billie Holiday în Lady Sings the Blues (1972). Și lista continuă pentru câte realizări majore a făcut ea ca femeie în industria muzicală.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.