20240712182640_tarot1

Dex, Go Kyu Pil și Jo Yeo Jeong anticipează rolurile principale din “Tarot” în noul videoclip Making-Of

 

Următoarea dramă thriller “Tarot” de la STUDIO X+U a dezvăluit un nou videoclip making-of cu Dex, Go Kyu Pil și Jo Yeo Jeong!

“Tarot” se desfășoară sub forma unei serii de șapte episoade horror omnibus care analizează evenimente misterioase care ar putea face parte din viața de zi cu zi a oricui, toate axate pe tema cărților de tarot. Complotul începe când personajele principale primesc fiecare cărți de tarot diferite și, în acel moment, își găsesc destinele blestemate de cărțile de tarot răsucite.

Videoclipul recent lansat începe cu actorii care își împărtășesc gândurile despre dramă. Jo Yeo Jeong își exprimă dorința de a apărea în toate episoadele atunci când a citit prima dată scenariul, în timp ce Go Kyu Pil spune că drama va fi tensionată și interesantă. Mai mult, Dex remarcă: “Ceea ce se întâmplă în dramă este ceea ce orice coreean care trăiește într-un oraș ar fi putut gândi la un moment dat. Deci cred că va oferi o mulțime de momente înfricoșătoare.”

Videoclipul continuă să prezinte imagini din culisele celor trei episoade cu Jo Yeo Jeong, Dex și Go Kyu Pil. Jo Yeo Jeong interpretează rolul lui Ji Woo, o mamă care lucrează în episodul “Santa’s Visit” (Vizita lui Moș Crăciun), care se teme când află că Moș Crăciun a vizitat-o acasă în timp ce fiica ei, Mi Na, era singură de Crăciun. Pe parcursul filmărilor, ea își demonstrează dedicarea pentru fiecare scenă și chimia cu tânăra actriță, menținând o conexiune caldă cu ea în orice moment.

Între timp, Dex aduce pasiune rolului său din “Please Throw It Away”, interpretându-l pe cavalerul veteran Dong In. În ciuda faptului că drama este proiectul său de debut, el abordează personajul cu profunzime și încredere, aducând energie vibrantă pe platou.

În final, în “Going Home”, Go Kyu Pil îl întruchipează pe Kyung Rae, un personaj care contrastează puternic cu actorul însuși. El emană o aură serioasă pe platou atunci când se cufundă complet în rol, dar în afara camerei, el trece la un comportament fermecător și afabil, fiind adesea văzut purtând un zâmbet blând în timpul interviurilor.

Urmăriți înregistrarea video completă mai jos!

 [타로: 일곱 장의 이야기] 제작기 영상 (youtube.com)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.