20240722075842_harbin

Hyun Bin, Park Jung Min, Jo Woo Jin, Jeon Yeo Been și Lee Dong Wook se transformă în luptători eroici pentru independență în „Harbin”

Viitorul film „Harbin” a lansat un poster și un teaser cu luptători hotărâți pentru independență!

„Harbin” este un film de spionaj plasat în 1909, prezentând o urmărire palpitantă și rețeaua de suspiciuni dintre cei care se îndreaptă spre Harbin cu un singur scop și cei care îi urmăresc.

Posterul recent lansat prezintă umbrele lungi ale luptătorilor pentru independență Ahn Jung Geun (Hyun Bin), Woo Deok Sun (Park Jung Min), Kim Sang Hyun (Jo Woo Jin) și Madam Gong (Jeon Yeo Been). Privirea intensă a lui Ahn Jung Geun, fixând o țintă, captează o atenție deosebită.

 

În trailer, remarca lui Ahn Jung Geun, „Liderul lupilor japonezi care fac ravagii în Coreea – trebuie să-l ucid cu orice preț pe acest lup bătrân”, sugerează călătoria turbulentă a luptătorilor pentru independență care luptă pentru libertatea Coreei.
În plus, stilul vizual captivant al filmului, creat de directorul de imagine Hong Kyeong Pyo în prima sa colaborare cu regizorul Woo Min Ho, și decorurile impresionante din Mongolia, Letonia și Coreea promit o experiență cinematografică expansivă.
Vedeți teaserul mai jos!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.