sonny

Son Heung-min va lipsi de la următoarele două meciuri de calificare pentru Cupa Mondială 2026 din cauza unei accidentări

Căpitanul și atacantul echipei Tottenham Hotspur, Son Heung-min, a fost exclus de pe lista echipei naționale sud-coreene de fotbal pentru turul al treilea al preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2026, după ce a absentat de la ultimele două meciuri ale clubului său din Premier League din cauza unei accidentări la tendon.

Potrivit Asociației Coreene de Fotbal(KFA), vineri, aceasta a decis să îl excludă pe căpitanul echipei naționale de la două meciuri programate în această lună pentru a-i permite să se odihnească și să se recupereze.

Hong Hyun-seok, un mijlocaș ofensiv pentru FSV Mainz 05 din Bundesliga, a fost inclus ca înlocuitor al lui Son.

Anterior, selecționerul Hong Myung-bo a prezentat lotul de 26 de jucători, printre care și Son, pentru următoarea serie de meciuri din Grupa B – primul împotriva Iordaniei, joia viitoare, la Amman, și un altul împotriva Irakului, la Yongin, în provincia Gyeonggi, pe 15 octombrie.

De când a suferit accidentarea în timpul unui meci din UEFA Europa League cu Qarabag, la Londra, săptămâna trecută, Son a fost menajat de antrenorul principal al Spurs, Ange Postecoglou, pentru un meci cu Manchester United. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a lipsit, de asemenea, de la un meci din Europa League disputat în deplasare cu Ferencváros TC.

Coreea de Sud ocupă în prezent locul al doilea în Grupa B, după Iordania, iar primele două echipe din fiecare grupă își vor asigura calificarea la Cupa Mondială din 2026, echipele de pe locurile trei și patru trecând în turul al patrulea.

Între timp, Son Heung Min are 2 goluri si 2 pase de goluri înregistrate in sezonul 24/25 și se situează le locul 2o in clasamentul Premier League – 100 Club.

Sursa: KBS World




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.