20241018113216_Roh-Yoon-Seo-Kim-Min-Ju

Roh Yoon Seo și Kim Min Ju emană vibrații autentice de surori în viitorul film „Hear Me: Our Summer”

Următorul film „Hear Me: Our Summer” oferă o imagine a legăturii de soră dintre Roh Yoon Seo și Kim Min Ju!

„Hear Me: Our Summer” spune o poveste răcoritoare despre dragoste și descoperirea de sine. Filmul îi urmărește pe Yong Jun (Hong Kyung), care urmărește cu îndrăzneală dragostea, și pe Yeo Reum (Roh Yoon Seo), care învață să își înțeleagă adevăratele sentimente, în timp ce sora ei mai mică, Ga Eul (Kim Min Ju), care îi sprijină, îi încurajează.

Roh Yoon Seo o interpretează pe Yeo Reum, o fiică mai mare puternică și grijulie care trăiește cu un profund sentiment de responsabilitate față de sora ei mai mică, Ga Eul. Kim Min Ju preia rolul lui Ga Eul, o înotătoare determinată, cu deficiențe de auz, care visează să câștige aurul olimpic, nefiind descurajată de niciun obstacol.

Fotografiile recent publicate surprind perfect personalitățile complementare, dar distincte ale celor două surori. Într-o imagine, ele sunt îmbrăcate casual acasă, cu Yeo Reum absorbită de telefonul ei, în timp ce Ga Eul privește, creând o scenă care reflectă momentele de zi cu zi împărtășite de frați.

Într-un alt cadru, cele două poartă o conversație serioasă, evocând emoțiile crude ale conflictelor și distanței dintre frați. Portretul lor autentic al surorii strălucește, arătându-le uneori ca prietene care se bazează una pe cealaltă și alteori ca frați care se ciocnesc în moduri mult prea familiare.

„Hear Me: Our Summer” va ajunge în cinematografe pe 6 noiembrie.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.