maxresdefault

Lee Dong Wook debutează în actorie vocală

Lee Dong Wook se alătură echipei care dublează în limba coreeană vocile din filmul “Întors pe dos 2“, ca și apariție specială scurtă.

Mult așteptata continuare a filmului “Întors pe dos” (Inside Out – 2015) a dezvăluit o apariție specială scurtă (cameo) din distribuția pentru dublarea vocilor în limba coreeană.

Întors pe dos 2” continuă povestea lui Riley, care are acum 13 ani, pe măsură ce sediul central al emoțiilor ei întâmpină sentimente noi și necunoscute, cum ar fi anxietatea, rușinea, plictiseala și invidia, ce aduc un val proaspăt de aventuri și crize care-i întrerup viața liniștită de până acum.

În data de 3 iunie, agenția King Kong by Starship, a anunțat: “Lee Dong Wook va fi parte din distribuția ce dublează vocile din filmul animat “Întors pe dos 2”, regizat de Kelsey Mann și produs de Disney-Pixar, ca și apariție specială scurtă.

Lee Dong Wook își împrumută vocea noului personaj cu apariție scurtă, Lance Slashblade, marcând astfel debutul său în actorie vocală.

Lance este un personaj eroic dintr-un joc video, pe care Riley îl adora în copilărie. Fața lui Lance este gravată în “Muntele Fețelor Favorite” din mintea lui Riley, subliniind astfel cât de mult a iubit acest personaj.

Lance se întâlnește cu Bucuria, Tristețea, Furia, Frica și Dezgustul, care au fost închise în recipiente din sticlă de către noile emoții care au preluat controlul sediului central al emoțiilor. În ciuda aspectului său exterior perfect, neîndemânarea lui Lance este setată să amuze spectatorii.

Într-un mesaj video special, Lee Dong Wook a salutat fanii filmului “Întors pe dos 2” și a vorbit puțin despre aventurile diverse și palpitante din film. A mai adăugat: “În filmul ‘Întors pe dos 2’ voi fi vocea coreeană a unui personaj ce va avea o apariție scurtă. Promit să vă fac să râdeți mult și să vă distrați, așa că vă rog să-l așteptați cu nerăbdare.

Întors pe dos 2” va avea premiera în Coreea de sud în data de 12 iunie.

Găsiți mesajul video al lui Lee Dong Wook, în limba coreeană, în link-ul de mai jos: https://m.youtube.com/watch?v=zkA9XHAFipA&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.soompi.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.