F_YRTdTaIAAPvSp

Jungkook a lansat melodia “Never Let Go”, o scrisoare de dragoste dedicată fanilor

Jungkook de la BTS și-a dezvăluit melodia nelansată, dedicată fanilor, „Never Let Go”.

Single-ul special vine ca parte a celebrării „FESTA 2024”, care continuă până pe 13 iunie, data aniversării de debut a grupului BTS.

Jungkook a participat la scrierea și compunerea acestei  piese de suflet, care oferă o notă personală cu versuri precum: „Fără dragostea ta, nu sunt nimic/ Însemni mai mult decât știi”. Puternic influențată de genul house, melodia prezintă sintetizatoare minimaliste, dar captivante și instrumente revigorante, încapsulând o atmosferă vibrantă. Ritmul energic este conceput pentru a se conecta cu ascultătorii, făcându-l un plus unic la discografia extinsă a a grupului, scrie aceshowbiz.com.

Jungkook și-a exprimat legătura profundă cu ARMY prin „Never Let Go”, spunând: “Never let go of each other’s hands.” Compania a adăugat că „Never Let Go” este, de asemenea, „un semn de recunoștință pentru dragostea nemărginită venită din partea ARMY (fanilor) din întreaga lume”.

„În fiecare oraș în care mă aflu, tu ești cel cu care sunt”, cântă Jungkook, în timp ce refrenul „never let go”, repetat de 11 ori, subliniază cât de mult înseamnă această legătura cu fanii pentru el. Și poate că această repetare de 11 ori nu este deloc întâmplătoare și reprezintă și o referință la faptul că anul acesta grupul BTS împlinește 11 ani de la debut!

La scurt timp după lansare, într-o postare sinceră pe Weverse, Jungkook a scris: „ARMY, ați primit cu bine cadoul melodiei mele? Sper să vă placă. Am lucrat la ea gândindu-mă la voi (fani) încă de la început”. El și-a împărtășit regretul că nu a putut interpreta melodia live, deoarece în prezent își îndeplinește obligațiile de serviciu militar. În ciuda acestui fapt, melodia a fost concepută având în vedere o interpretare live, adăugând un alt strat de conexiune cu fanii.

Anul trecut, înainte de a se înrola, într-un live pe Weverse, Jungkook le-a spus fanilor să aștepte jumătate de an, pentru că le-a pregătit „ceva”. Șase luni mai târziu, acel „ceva” a devenit melodia “Never Let Go”. Așteptarea a luat sfârșit și putem spune că a meritat, nu-i așa?

https://x.com/jeonmygoogie/status/1788255614746902684

De altfel, acesta nu este singurul cântec dedicat fanilor pe care Jungkook l-a lansat în perioada „FESTA”.

În anul 2022, artistul a uns inimile fanilor cu piesa „My You”, pe care a produs-o personal, alături de Hiss Noise.

Explicând că piesa a fost dedicată în întregime pentru ARMY și numai ARMY, Jungkook și-a descris inspirația prin următorul mesaj:

„Când mă gândesc la voi toți, aceste sentimente care se agită în mine sunt atât de copleșitoare încât mă gândesc uneori: „Dacă toate acestea dispar? Sau dacă toate acestea sunt un vis?

Așa că am scris această melodie pe baza acestor gânduri și, pentru că mi-am făcut griji că vibrația melodiei ar putea deveni prea deprimantă, am încercat să umplu versurile cu cuvinte frumoase.

Acest cântec este doar pentru voi și sper să devină un cântec care poate da speranță, lumină și putere atât mie, care am scris cântecul, cât și vouă, care o ascultați.

Vă sunt întotdeauna recunoscător, ARMY, și haideți să creăm o mulțime de amintiri și mai bune în viitor!

ARMY ai mei, vă iubesc.”

Primul cântec scris de Jungkook și dedicat fanilor în perioada FESTA este „Still With You”, lansat în 2020. Versurile melodiei vorbesc despre teama artistului de a pierde toate amintirile create cu fanii în plină pandemie, când nu mai putea cânta pe scenă și se simțea complet pierdut. Jungkook, practic se confesează fanilor și spune cât de dor îi este de ei…

 

Festa BTS de anul acesta va include și un eveniment offline cu „îmbrățișări gratuite”, la data aniversară de 13 iunie, pe Stadionul Jamsil din Seul, cu membrul Jin – care va fi eliberat din serviciul militar obligatoriu cu o zi înainte.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.