“Dear X” un nou serial coreean cu Kim Yoo Jung și Kim Young Dae?

Viitoarea k-dramă “Dear X” va avea ca subiect principal o femeie cu tulburare de personalitate socială, pe nume Baek Ah Jin. Ea devine o actriță faimoasă după ce se folosește de alții și face tot ce-i stă în putință pentru a se face cunoscută. După ce devine faimoasă are loc un incident care o scoate din top, dar, cu toate acestea, un bărbat îi stă aproape indiferent de situație.
Această k-dramă se va baza pe webtoon-ul cu același nume, creat de Ban Ki Woon.

Directorul serialelor “Sweet Home”, “Mr.Sunshine”, “Goblin” și “Descendants of the sun”, Lee Eung Bok, va regiza și “Dear X”.

Încă nu se cunoaște data lansării și nici distribuția finală pentru “Dear X”, dar îndrăgiții actori Kim Yoo Jung și Kim Young Dae sunt în discuții pentru rolurile principale.

Kim Yoo Jung a primit oferta să joace rolul actriței sociopate, Baek Ah Jin, iar Kim Young Dae a primit oferta să joace rolul bărbatului care-i va arăta lui Baek Ah Jin ce înseamnă dragostea pură.

Dacă nu i-ați recunoscut deja pe cei doi actori, iată câteva informații despre ei.

Kim Yoo Jung a debutat în actorie în anul 2003, când a devenit cel mai solicitat copil-actor din Coreea. În 2016 a devenit foarte populară datorită rolului din serialul istoric ‘Love in the Moonlight’, în care a jucat alături de Park Bo Gum. Alte k-drame cunoscute în care a mai jucat tânăra actriță: “Clean with Passion for Now” (2018), “Backstreet Rookie” (2020), “Lovers of the Red Sky” (2021), “My Demon” (2023–2024) și multe altele. De curând a jucat în serialul marca Netflix “Chicken Nugget”.

Kim Young Dae a debutat în actorie în anul 2018. Este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în k-dramele “Moon in the Day”, “The Forbidden Marriage”, “Sh**ting Stars”, “The Penthouse: War in Life”, “Extraordinary You” și altele.

Pe lângă “Dear X” Kim Young Dae va mai juca rolul principal și-n următoarea comedie romantică, “No Loss in Love” alături de Shin Min Ah, Lee Sang Yi, Han Ji Hyun, Jeon Hye Won și Lee Yoo Jin.
Va mai face parte și din distribuția pentru k-drama “Perfect Family”.

Eu deja sunt entuziasmată pentru acest serial și sper ca cei doi actori să accepte rolurile.
Ce părere aveți, se potrivesc cei doi? Ați vrea să-i vedeți împreună în “Dear X”? Lăsați-ne un comentariu.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.