Hyun Bin & Son Ye Jin și-au scos la vânzare penthouse-ul la ~ 5,1 milioane de dolari

 

Actorul Hyun Bin a decis să vândă penthouse-ul de lux pe care l-a cumpărat în 2020. Acest penthouse, situat în cartierul Achiul din Guri, provincia Gyeonggi, a servit drept casă pentru luna de miere pentru Hyun Bin și Son Ye Jin în ultimii doi ani. Acesta se mândrește cu patru dormitoare, patru băi și o grădină pe acoperiș, acoperind o suprafață de 330 de metri pătrați. Acum, la patru ani de la achiziția sa, Hyun Bin a scos penthouse-ul la vânzare la prețul de 7 miliarde KRW (aproximativ 5,1 milioane USD). Dacă se va vinde la prețul cerut, Hyun Bin va obține un profit de 2,2 miliarde KRW.

 

Potrivit mass media, prețul apartamentului de lux a crescut cu aproximativ 1,61 milioane de dolari în cei patru ani de când Hyun l-a cumpărat. De asemenea, Hyun se pare că solicită ajutorul agenților imobiliari pentru a vinde casa în care cuplul a stat timp de doi ani.

În 2022 că penthouse-ul se mândrește cu un amestec elegant de marmură și beton. Ferestrele din podea până în tavan și un luminator, o vedere la orizontul Seulului, aparatele de bucătărie de ultimă generație, o baie proprie și un dulap sunt câteva dintre facilitățile care fac ca proprietatea să fie atât de râvnită.

Se pare că actorii Han So-Hee, Oh Yeon-seo și cântăreața Park Jin-young dețin, de asemenea, un apartament în aceeași clădire, ceea ce îi face vecini.

Hyun Bin și Son Ye-Jin
Hyun și Son au jucat împreună în serialul K-drama Crash Landing on You, un succes masiv pe Netflix. Cuplul a lucrat împreună și în filmul de acțiune thriller The Negotiation din 2018. După ce s-au întâlnit timp de câțiva ani, s-au căsătorit pe 31 martie 2022. Cuplul a confirmat că așteaptă primul lor copil cu o postare pe Instagram, înainte de a întâmpinarea un băiețel în luna noiembrie a aceluiași an.

 

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.