jin eliberare serv milit2

Jin, din BTS, și-a încheiat serviciul militar – a fost întâmpinat călduros de colegii de grup, la ieșire

Jin, cel mai în vârstă membru al supergrupului K-pop BTS, și-a încheiat miercuri cele 18 luni de serviciu militar obligatoriu, fanii din întreaga lume așteptând cu nerăbdare revenirea lui pe scena muzicală, scrie agenția de presă Yonhap.

După ce și-a îmbrățișat pe rând colegii soldați în timpul unei scurte ceremonii de rămas bun care s-a lăsat cu plâns, în interiorul Diviziei a 5-a de Infanterie a Armatei din Yeoncheon, cântărețul a ieșit din complex la aproximativ 9 dimineața, unde a fost întâmpinat de restul membrilor din BTS.

În timpul serviciului său, el a servit ca asistent instructor de instrucție militară la centrul de pregătire a recruților din Armată de acolo.

Foto via Yonhap

După ce a salutat în fața porții principale, Jin a primit un buchet de flori și a fost văzut zâmbind luminos în timp ce s-a reunit cu cinci dintre colegii săi de trupă – J-Hope, RM, Jimin, V și Jungkook. RM, care servește în prezent într-o fanfară militară, a marcat această ocazie cu o interpretare special la saxofon a single-ului „Dynamite” al trupei.

Foto via spotvnews.co.kr

Membrii, care servesc cu toții în armată, și-au luat concediu pentru a sărbători ieșirea lui Jin. Un alt membru, Suga, a lipsit de la fața locului.

Jin le-a făcut cu mâna reporterilor care îl așteptau și a strigat: „Bună, ARMY!” cu referire la numele fandom-ului global al BTS. Apoi s-a urcat rapid într-o dubiță neagră înainte de a părăsi locul.

Mai târziu în cursul zilei, cei șapte membri, inclusiv Suga, s-au adunat pentru o petrecere privată de bun venit la sediul Hybe din Seul. Ulterior, au distribuit fanilor o fotografie de grup de la petrecere, pe platforma X.

Foto via X, BTS_twt

Jin a intrat în direct pe platforma Weverse pentru a-și împărtăși sentimentele despre finalizarea serviciului militar.

“A trecut mult timp de când nu v-am salutat pe toți. Acesta este Jin dIN BTS. M-am întors după 18 luni”, a spus el. „A trecut atât de mult timp de când nu am fost în fața camerei, că nu știu ce să spun”.

captură ecran din timpul transmisiunii live

Apoi a explicat despre rămas-bun-ul emoționant cu colegii săi soldați.

„Nu am vrut să plâng, dar am fost atât de copleșit de fericire, încât lacrimile au ieșit de două ori”, a spus Jin. „Prietenii cu care am locuit timp de 18 luni plângeau în timp ce își luau la revedere de la mine”.

El a adăugat că a reușit să facă bună atmosfera unității militare, menținând o bună camaraderie între ofițeri și soldații recrutați.

Foto via Yonhap

 

Fanii au fost absenți de la locul eliberării lui Jin, deoarece agenția grupului, BigHit Music, le-a cerut să evite vizitarea locului pentru a preveni problemele de supraaglomerare.

În schimb, au salutat și felicitat revenirea lui Jin, urmărind momentul prin transmisiuni live online.

Bannere și baloane mari cu mesaje de la fani au fost văzute lângă drumul care duce la complexul militar.

Mesajele scriau: „Bun venit înapoi, instructor asistent Jin, care a fost eliberat din armată!”

Jin are programat un eveniment unde va îmbrățișa fanii care au câștigat o tombolă la BTS FESTA de anul acesta, sărbătoarea anuală a aniversării debutului trupei, la Complexul Sportiv Seoul din sudul Seulului, joi, pe 13 iunie. Mai târziu în cursul zilei, Jin va organiza un alt eveniment pentru fani, care va fi transmis în direct pe Weverse. De asemenea, se așteaptă ca Jin să lanseze un album solo la sfârșitul acestui an.

Odată cu eliberarea sa, Jin a devenit primul dintre cei șapte membri ai BTS care și-a încheiat datoria militară. După el, J-Hope urmează să fie eliberat din serviciu în octombrie.

Este de așteptat ca BTS să revină ca grup în 2025, când toți membrii își încheie serviciul militar.

Foto via Weverse

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.