PDX_021084_R1_73ac859199

Actorul Lee Jung-jae vorbește despre experiența ca protagonist în serialul “The Acolyte” din seria “Star Wars”

Poate că vestea că actorul Lee Jung-jae, celebru la nivel internațional după serialul “Squid Game”, a primit un rol principal în altă serie faimoasă poate v-ar surprinde, fiind aproape de necrezut chiar și pentru el, dar da chiar s-a întamplat, este protagonistul celei mai recente serii Star Wars /Războiul Stelelor – The Acolyte, lansată de Disney+. 

Actorul coreean Lee Jung-jae, care a jucat rolul principal în noul serial Războiul Stelelor, „The Acolyte”, și-a exprimat entuziasmul și cumva uimirea față de faptul că face parte din franciza emblematică.

„Încă nu-mi vine să cred faptul că  joc în Războiul Stelelor”, a spus el, adăugând că își amintește în mod viu uimirea pe care a simțit-o când a vizionat prima dată Războiul Stelelor la cinema, atunci când era copil.

Lee Jung-jae as Jedi master Sol in the 'Star Wars: The Acolyte' / Captured from YouTube

Foto: Lee Jung-jae as Jedi master Sol in the ‘Star Wars: The Acolyte’ / Captured from YouTube

Pe  data de 4 mai, Disney+ a lansat trailerul principal pentru „The Acolyte”care cuprinde scene care  se concentrează pe Master Sol rolul lui  Lee Jung-jae îl interpretează în serial. Se pare că serialul este plasat cu 100 de ani înainte de “Star Wars: Episode I – The Phantom Menace”.

Actorul Lee Jung Jae  joacă rolul Maestrului Jedi Sol în  cadrul acestei serii. Trailerul îl prezintă pe  actorul Lee cu părul lung și o pelerină, interpretând scene de acțiune dinamice. Descriindu-și personajul, Lee Jung Jae  a spus: „Sol este un Maestru Jedi responsabil și priceput, dispus să sacrifice totul pentru pace”.

El a adăugat: „Sol își ascunde adesea emoțiile, mai degrabă decât să le exprime în exterior”, explicând personalitatea complexă a personajului său. Seria se concentrează acțiunile Maestrului Jedi Sol care ajunge să investigheze o serie de crime Jedi fără precedent.

În ceea ce privește scenele sale de acțiune cu sabia laser, Lee Jung Jae a spus: „Am exersat destul de mult cu săbiile în Coreea, dar sabiile laser sunt diferite”, potrivit KoreaTimes.co.kr.

A poster of 'Star Wars: The Acolyte' / Courtesy of Disney+

Foto: posterul  ‘Star Wars: The Acolyte’ / Courtesy of Disney+

 

Despre experiența pe care au avut-o alături de actorul coreean, echipa din spatele „Star Wars: The Acolyte” a vorba cu mare admirație și laude. Mai exact Leslie Headland, care a scris și regizat serialul, a spus: „Scrieam personajul lui Sol când a apărut „Squid Game”. Am spus că acesta este de fapt Sol”.  Ea a continuat lăudându-l pe actor și mai mult, spunând: „El a dezvoltat gama fiecărei emoții cu pasiune ”.

Regizorul american de origine coreeană Kogonada, care a regizat episoadele 3 și 7, a mai mărturisit: „Este un actor legendar de ani de zile. Stăpânește cu adevărat personajul său, un lucru remarcabil”.

Amandla Stenberg, care o joacă pe May în serial, a declarat: „Lee Jung-jae strălucește atât de frumos în acest rol. Arată fantastic când se află în luptă”.

Serialul „The Acolyte”, cu Lee Jung-Jae  în rol principal, și-a lansat primele episoade pe Disney+ pe 5 iunie. Serialul reunește o echipă de producție care a lucrat la capodoperele anterioare din seria  „Star Wars”, promițând   să-și ducă moștenirea mai departe.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.