20240621050739_0

Ultimul sezon din “Sweet Home” se va difuza pe Netflix în iulie

 

Cel de-al treilea și ultimul sezon din “Sweet Home” va avea premiera pe Netflix pe 19 iulie, aducând astfel la bun sfârșit popularul serial horror cu monștri.

Primul sezon din “Sweet Home” (2020), regizat de Lee Eung-bok, care a regizat megahituri precum “Guardian: The Lonely and Great God” (2016) și “Mr. Sunshine” (2018), a relatat poveștile rezidenților dintr-un complex de apartamente dărăpănate numit Green Home, care se străduiau să supraviețuiască în timp ce oamenii din jurul lor se transformau în monștri.

Serialul a făcut istorie devenind primul serial coreean care a intrat vreodată în topul 10 al Netflix în SUA.

Al doilea sezon din “Sweet Home” (2023) a continuat să îi urmărească pe supraviețuitorii din Green Home în timp ce se aventurau în afara blocului de apartamente într-o lume invadată de monștri.

Al doilea sezon s-a încheiat cu protagonistul principal al serialului, Hyun-soo (interpretat de Song Kang), care a cedat transformării sale monstruoase și și-a pierdut umanitatea. În plus, finalul sezonului a lăsat să se întrevadă revenirea lui Eun-hyuk (interpretată de Lee Do-hyun), un personaj îndrăgit din primul sezon, care a fost dat ca mort.

Un teaser trailer lansat vineri îl dezvăluie pe Hyun-soo care își recapătă cunoștința și pe Lee Do-hyun revenind pe ecran, iar Sang-wook (interpretat de Lee Jin-wook) își asumă dominația asupra supraviețuitorilor.

Serialul revine la șapte luni de la lansarea celui de-al doilea sezon, care s-a confruntat cu numeroase critici pentru că a introdus un număr excesiv de personaje noi și pentru că nu a alocat suficient timp pe ecran personajelor preferate de fani, cum ar fi Hyun-soo.

“Pentru părțile care nu au satisfăcut publicul, voi lucra cu Netflix pentru a găsi soluții. … Văd al doilea sezon “Sweet Home” ca fiind prima parte a sezonului 3. Mă angajez să livrez o concluzie impecabilă, fără dezamăgiri”, a declarat Lee în cadrul unei mese rotunde care a avut loc la Seul în decembrie.

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.