20240625022102_bad-memory-eraser-cast

Kim Jaejoong, Jin Se Yeon, Lee Jong Won, și Yang Hye Ji confirmă data premierei următoarei drame

Kim Jaejoong, Jin Se Yeon, Lee Jong Won, And Yang Hye Ji's Upcoming Rom-Com Drama Confirms Premiere Date

Noua miniserie MBN de vineri și sâmbătă “Bad Memory Eraser”, hangul 나쁜기억 지우개 și-a împărtășit planurile de difuzare.

“Bad Memory Eraser” este o dramă romantică despre un bărbat a cărui viață se schimbă datorită unui ștergător de memorie și despre femeia care îi ține soarta în mâini.

Kim Jaejoong va prelua rolul lui Lee Kun, care a fost cândva un jucător de tenis promițător, dar care și-a pierdut stima de sine și încrederea după o accidentare. Cu toate acestea, toate amintirile sale din trecut sunt șterse cu un ștergător de memorie, iar el se naște din nou cu o stimă de sine, o încredere și o prezență maximizate. Anticiparea este mare pentru întoarcerea lui Kim Jaejoong pe micul ecran după șapte ani cu “Bad Memory Eraser”.

Jin Se Yeon o va interpreta pe Kyung Joo Yeon, un neuropsihiatru la un centru de cercetare neurologică. Ea este descrisă ca fiind o perfecționistă a cărei personalitate rece îi aduce porecla de “prințesa de gheață”, dar, de fapt, este neîndemânatică în a-și exprima sentimentele din cauza unui incident dureros din trecutul ei. Kyung Joo Yeon devine prima iubire falsă a lui Lee Kun prin manipularea memoriei.

Lee Jong Won va juca rolul fratelui mai mic al lui Lee Kun și al jucătorului de tenis Lee Shin, numărul 1 mondial. Se așteaptă ca Lee Jong Won să înfățișeze rănile secrete ale lui Lee Shin și, în același timp, să demonstreze o chimie frățească cu Kim Jaejoong, care îl va interpreta pe Lee Kun.

Yang Hye Ji va prelua rolul interpretei starului mondial Lee Shin, Jeon Sae Yan, care primește dragostea tuturor cu personalitatea ei încântătoare.

“Bad Memory Eraser” va avea premiera pe 2 august la ora 21:40 KST, 15:40 ora locală.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.