AEN20240628002600315_01_i_P4

Jimin de la BTS a lansat o nouă melodie înaintea celui de-al doilea album solo

Jimin din trupa fenomen K-pop BTS a lansat cu un nou cântec înaintea celui de-al doilea album solo al său, “Muse”, care urmează să apară luna viitoare, a anunțat vineri casa de discuri a grupului.
Melodia, “Smeraldo Garden Marching Band”, cu Loco, a fost lansat la ora 13.00, a declarat BigHit Music. Piesa îmbină hip-hop-ul cu elemente de big band, creând un sunet de inspirație retro care amintește de o fanfară plină de viață.
Titlul melodiei reflectă porecla jucăușă a lui Jimin pentru echipa sa de producție – “Smeraldo Garden Marching Band” – care îi includea pe Tommy Brown, Mr. Frank, Pdogg și GHSTLOOP. Acest grup a colaborat îndeaproape la albumul solo de debut al lui Jimin din 2023, “Face”.
La începutul acestei luni, BigHit a anunțat lista de piese a albumului “Muse”, care explorează tema iubirii și a călătoriei de găsire a inspirației.
În fruntea albumului se află piesa de titlu cu influențe hip-hop și R&B “Who”, coprodusă de o echipă, inclusiv colaboratorul de lungă durată al BTS, Pdogg, artistul nominalizat la Grammy Jon Bellion și alți compozitori de top.
Jimin servește ca soldat activ în armată din decembrie. Noul său album va apărea pe 19 iulie.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.