Korean-actor-Kim-Ji-Soo-and-Kapuso-actor-Jak-Roberto-now-part-of-Black-Rider

Actorul Ji Soo debutează în seria filipineză “Black Rider”

 Vă era dor de Ji Soo? Ei bine am aflat o veste despre el și era cazul să o dau mai departe.

Actorul coreean Kim Ji Soo cunoscut după aparițiile sale în dramele de succes “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” și “Strong Girl Bong-soon” a fost ales să apară în distribuția seriei filipineze plină de acțiune numită “Black Rider”.

“Black Rider” este cea mai recentă serie a GMA Public Affairs. Seria de acțiune completă împletește elemente de eroism, răzbunare, dreptate și dramă de familie într-o narațiune convingătoare realizată la o scară cinematografică, ce a început difuzarea primelor episoade  în 2023. 

Ruru Madrid, inaalay ang 'Black Rider' sa mga nagtataguyod ng kanilang pamilya | GMA Entertainment

Foto: Un poster oficial al seriei Black Rider /GMANetwork

Anunțul oficial cu noile apariții a fost făcut de reprezentanții companiei de producție GMA Network, la finalul lunii iunie, pe pagina de Instagram. Mai multe detalii despre personajul pe care Ji Soo îl interpretează nu au fost dezvăluite imediat, dar un teaser al episodului “Black Rider” în care apare actorul coreean îl arată ca un om foarte priceput în a folosi o armă.

În videoclip, el antrenează personajul lui Yassi Pressman, Vannessa,  în filmări și mai târziu se implică într-o confruntare cu rolul lui Jon Lucas, ei îndreptându-se cu armele unul spre celălalt.

Kim Ji Soo teaches Yassi Pressman how to shoot a gun in BTS photos from 'Black Rider' | GMA News Online

Foto: Scenele din primul teaser lansat/  GMANetwork.com

După ce anunțul a fost făcut public, Ji-Soo a distribuit informațiile prin intermediul paginii sale de Instagram, care are peste 6 milioane de urmăritori.

Am aflat că seria “Black Rider” este foarte apreciată de public, va ajunge la final în această vară și a pregătit publicului surprize. Mai exact se vor introduce noi personaje, printre care se regăsesc, cum spuneam anterior, actorul coreean Ji Soo și strălucitorul actor și cântăret filipinez Jak Roberto.

Jak Roberto îl interpretează pe Moises, un bărbat care a crescut pe străzi. Moises este obișnuit să ia legea în propriile mâini și este gata să se apere într-o luptă cu pumnii dacă situația o impune.

Jak Roberto joins Black Rider as Moises.jpg

Foto – Posterul oficial al seriei cu Jak Roverto/ ManilaBulletin.com

Cât despre Ji Soo am aflat că îl interpretează pe antrenorul de autoapărare numit Adrian Park, care o va pregăti pe Vanessa (Yassi Pressman) după ce a aflat că viața ei este în pericol. Se poate aminti că Vanessa a fost prezentată ca fiica prezidențială a președintelui interimar William Romero (Roi Vinzon), potrivit ManilaBulletin.com. 

Totuși, pe lângă antrenarea ei, va ajunge Adrian să cucerească și inima Vanessei? Rămânem cu această curiozitate până la vizionarea seriei. 

Kim Ji Soo will play Adrian Park in Black Rider.jpg

Foto: Posterul oficial al seriei cu Ji Soo/ Manilabulletin.com

Pe final, vreau să vă aduc aminte că această serie “Black Rider” servește și ca revenirea lui Ji Soo pe micul ecran după pauza de trei ani după scandalul iscat în urma dezvăluirilor de hărțuirea și înrolarea sa în serviciul militar obligatoriu al Coreei de Sud în 2021.

Despre acest nou proiect, chiar Ji Soo a oferit niste indicii pe rețelele de socializare. Mai exact la sfârșitul anului 2023, el a încărcat fotografii pe contul său de Instagram cu descrieri care includeau cuvântul „Manila”, ceea ce a declanșat speculații despre planurile sale viitoare de carieră – inclusiv debutul pe scena divertismentului filipinez. Acest zvon a fost alimentat ulterior de apariția sa ca invitat special la evenimentul SBTown Music Fiesta din Manila în luna aprilie.

Ce spuneți despre această veste? Așteptăm păreri în comentarii.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.