jinnnnn

Jin va fi purtător de torță la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Membrul BTS, Jin, nici nu a ieşit bine din armată, că deja are un program încărcat!

Jocurile Olimpice vor începe pe 27 iulie (ora coreeană), iar Jin se pregătește să plece în Franța în curând. Data și locația exactă nu au fost dezvăluite încă.

Purtătorii de torță sunt aleși de sponsorii și organizatorii olimpici, de obicei pentru că au adus o contribuție semnificativă comunității lor și pentru că personifică tema acelei Olimpiade.

via Weverse

Torța olimpică de la Paris, aprinsă în Grecia, a sosit în Franța luna trecută. Aceasta va călători prin peste 400 de locații, acoperind aproximativ 12.000 de kilometri, înainte de a ajunge la ceremonia de deschidere pe 27 iulie.Aproximativ 11.000 de purtători de torțe participă, inclusiv Jin, sportivi de seamă, supraviețuitori ai Holocaustului, rude ale victimelor atacului terorist de la Nisa, astronauți și lucrători din salubritate.

Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024 se vor desfășura în perioada 27 iulie – 11 august, cu peste 15.000 de sportivi din 206 țări concurând în 329 de evenimente din 32 de sporturi, scrie allkpop.com.

Coreea de Sud va trimite până la 142 de sportivi din 21 de sporturi, cu speranța de a obține medalii de aur la tir cu arcul, scrimă, badminton și taekwondo. Ceremonia de trimitere a echipei coreene este programată pentru 9 iulie.

Totodată, a fost confirmat că Jin va apărea într-un episod viitor al emisiunii „Relax and Rest” (listat ca „The Half-Star Hotel in Lost Island”), a postului de televiziune MBC, scrie hindustantimes.com.

Îndrăgitul cântăreț a acționat ca muncitor invitat într-un episod al emisiunii filmat pe o insulă nelocuită luna trecută.

via hindustantimes.com

În acest nou reality show în aer liber din 2024, legenda fotbalului Ahn Jung Hwan, alias „Șeful satului Ahn”, a pornit într-o aventură pentru a transforma o casă abandonată de pe o insulă nelocuită într-un hotel. Mai mulți oaspeți i se alătură în călătoria sa unică. Idoli precum Doyoung din NCT, Shownu din MONSTA X, Rei din IVE și Yeeun din CLC și actori sud-coreeni precum Lee Sung Min și Kyung Soo Jin au apărut până acum ca invitați în emisiune.

via mydramalist.com

De altfel, pe 30 iunie, interacțiunea de pe platforma Weverse a idolului K-pop cu un fan a atras atenția fandomului, în timp ce acesta a informat pe toată lumea despre programul său încărcat. „Înregistrez, filmez emisiuni de varietate și progresez cu planurile pe care le-am făcut în armată. Îmi propun să fac apariții frecvente, concentrându-mă și pe profesia mea principală. Vă rog să mai aveţi răbdare pentru a vedea rezultatele, care vor fi lansate în câteva luni.”

via Weverse

 

Abia așteptăm să vedem tot ce a pregătit Jin de când a ieșit din armată!!! ^^

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.