Untitled

HyunA și Yong Junhyung confirmă planurile de căsătorie! Nunta va avea loc în octombrie

Agențiile lui HyunA și Yong Junhyung au confirmat știrile legate de căsătoria celor doi artiști.

În urma rapoartelor din 8 iulie, agenția lui HyunA a făcut publică următoarea declarație:

“HyunA și Yong Junhyung, care au fost o mare sursă de mângâiere unul pentru celălalt în perioadele dificile, au planuri de căsătorie. Cei doi vor organiza o nuntă cu prieteni apropiați în octombrie și vor începe o nouă viață.

Mulțumim tuturor celor care manifestă întotdeauna un sprijin cald și cerem multe binecuvântări pentru viitorul lui HyunA, care a luat o decizie importantă atât ca artist, cât și ca individ”.

Agenția lui Yong Junhyung a răspuns, după cum urmează:

“Yong Junhyung și HyunA, cu afecțiune profundă și încredere unul în celălalt, au decis să organizeze o nuntă cu prieteni apropiați în luna octombrie. Am aprecia un călduros interes și binecuvântări pentru Yong Junhyung în timp ce se îmbarcă într-un nou capitol al vieții sale ca un cuplu căsătorit [cu HyunA]”.

Sursa (1) Actualizat 8 iulie KST:

HyunA și Yong Junhyung s-ar putea să se căsătorească în curând!

Pe 8 iulie, YTN a raportat că HyunA și Yong Junhyung vor organiza nunta pe 11 octombrie, la Seul.

Ca răspuns la această informație, reprezentanții ambelor părți au dezvăluit că se află în proces de verificare a adevărului.

Anterior, pe 18 ianuarie, HyunA și Yong Junhyung și-au dezvăluit public relația prin intermediul rețelelor sociale, postând aceeași fotografie cu ei ținându-se de mână pe conturile lor de Instagram. De notat faptul că HyunA și Yong Junhyung au fost anterior colegi de etichetă în cadrul Cube Entertainment.

Reamintim că HyunA și-a lansat recent mini-albumul „Attitude” în mai 2024, în timp ce Yong Junhyung și-a lansat EP-ul „Beautiful Dystopia” în luna martie.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.