Untitled

În sfârșit!!!!! B.A.P a lansat teaserul documentar pentru „Man on the Moon”: trupa K-pop se pregătește pentru o revenire mult-așteptată

Pe 12 iunie, B.A.P și-a anunțat planurile pentru o revenire – enorm de mult așteptată, dacă mă întrebați pe mine – la care ar urma să participe membrii Moon Jongup, Jung Daehyun, Yoo Young Jae și Bang Yong Guk, fapt ce i-a surprins pe fanii trupei. În schimb, marele absent va fi Zelo (foto jos) doarece acesta efectuează în prezent serviciul militar obligatoriu, relatează allkpop.

În videoclipul teaser pentru marele comeback, membrii intră într-un studio în timp ce le spun fanilor lor: „În sfârșit suntem răi împreună. Pe cât de mult ne-ați susținut în tot acest timp, vă vom arăta cât de mult am crescut din punct de vedere muzical. Sperăm că ne vedem în curând.”

Ultima lansare a B.A.P a fost single-ul „Hands Up”, în 2018. Trupa a debutat în anul 2012, aducând pe scena sud-coreeană un concept și o muzică revoluționare pentru aceea vreme. Nu este greșit, deci, dacă îi numim deschizători de drumuri pentru modul cum a evoluat astăzi industria de Entertainment din Coreea de Sud.

Rămâneți pe fază pentru noi informații privind revenirea trupei B.A.P!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.