Untitled

Song Joong Ki și soția lui așteaptă al doilea copil!

Song Joong Ki și soția sa se pregătesc să spună “Bun-venit!” unui nou membru în familia lor!

Pe 8 iulie, agenția lui Song Joong Ki, HighZium Studio, a confirmat: „Actorul Song Joong Ki devine tată a doi copii”, relatează Soompi.

Song Joong Ki și-a anunțat căsătoria cu actrița britanică Katy Louise Saunders în ianuarie 2023 și au devenit părinții unui fiu în iunie 2023. La vremea respectivă, actorul a postat o fotografie cu copilul său ținându-l de deget contul său de pe Cafe Daum, menșionând că el și soția sa și-au întâmpinat nou-născutul în Roma, orașul natal al lui Saunders, scrie CNA Lifestyle.

„(El) pare a fi cel mai de preț dar care a venit la (noi), care am avut cel mai mare vis de a crea o familie fericită. Cred că această zi bună a venit, datorită sprijinului multor oameni. Le sunt mereu recunoscător Ki Aile (fanii lui Song Joong-ki) care îmi transmit mereu dragoste sinceră, sper din tot sufletul că și voi veți avea parte multă fericire în viața tvoastră.”


Song a încărcat o fotografie cu fiul său (Foto: Cafe Daum)

Reamintim că Song Joong Ki și-a anunțat căsătoria cu Katy Louise Saunders în ianuarie 2023, după săptămâni de speculații ce au venit ca urmare a după apariția ei la conferința de presă a actorului din Singapore pentru drama “Reborn Rich”. Potrivit publicației coreene Dispatch, cuplul s-ar fi întâlnit pentru prima dată în Italia, în timp ce Song filma serialul de succes “Vincenzo”.

Actorul a fost căsătorit anterior cu co-protagonista lui din drma “Descendants Of The Sun”, Song Hye-kyo, din 2017 până în 2019.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.