20240709022645_team-korea

HYBE va produce stick-ul luminos oficial al echipei Coreei pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024

HYBE va prezenta pentru prima dată stick-ul luminos al echipei Coreei la Jocurile Olimpice de la Paris 2024!

La începutul lunii martie, HYBE a semnat un memorandum de înțelegere (MOU) cu Consiliul Sportiv Coreean pentru a coopera în conducerea culturii de încurajare la nivel național și internațional și pentru a promova împreună cultura coreeană în timpul Jocurilor Olimpice.

Ca parte a acordului, HYBE va furniza aproximativ 5 000 de bastoane luminoase dezvoltate cu propria sa tehnologie, va colabora cu artiștii HYBE în ceea ce privește conținutul aplauzelor, va furniza conținutul artiștilor etichetelor HYBE în cadrul Casei Coreene, care va fi instalată la Paris în timpul Jocurilor Olimpice, și va produce produse oficiale ale echipei Coreei.

Stick-ul luminos al echipei Team Korea va fi prezentat în două versiuni: TEAM KOREA OFFICIAL LIGHT STICK pentru publicul larg și TEAM KOREA OFFICIAL DIGITAL FLAG pentru sportivi.

S-a anunțat, de asemenea, că grupul BSS al SEVENTEEN se va alătura provocării de încurajare a echipei coreene pentru a crește entuziasmul. Videoclipul provocării de încurajare a trupei BSS, care folosește melodia lor de mare succes “Fighting“, va fi lansat pe canalele de socializare, cum ar fi Instagramul Consiliului Sportiv Coreean, pe 10 iulie, iar apoi vor fi postate în ștafetă videoclipurile provocării jucătorilor echipei naționale coreene.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.