7d35af7e-3b55-4025-9ae6-2d58e3378e84

În capitala Seul se deschide un hotel unic, deasupra râului Han

Guvernul Metropolitan din Seul (SMG) și-a propus  să deschidă o unitate de cazare cumva unică pe un pod pe râul Han, din capitala Seul, pentru a oferi oaspeților vederi panoramice spectaculoase  ale râului și orizontul capitalei.

The photo shows the interior of a hotel to be built on a Han River bridge, scheduled to open July 16. Courtesy of Seoul Metropolitan Government

Foto: Poza care arata interiorul hotelului care se va construi pe podul depe raul Han Yonhap – Courtesy of Seoul Metropolitan Government

Reprezentanți din cadrul SMG a spus că hotelul special, care se va amplasa pe Podul Hangang și se va deschide oficial pe 16 iulie, va avea titlul de prima unitate de cazare din lume construită pe un pod fluvial. 

Structura existentă pe pod, care a fost folosită, până de curând, sub forma unei  cafenele, dar  a fost renovată pentru a deveni o suită de 144 de metri pătrați care include dormitor, living și baie și poate găzdui până la patru oaspeți.

Hotelul se va numi Sky Suite va fi amplasat în partea nordică al podului Hangang, de unde se pot admira priveliști pitorești ale râului Han pe parcursul zilei. El are mai multe ferestre panoramice – din dormitor, sufragerie și baie – oferind astfel oaspeților  astfel vederi uluitoare la râul Han și la oraș din fiecare cameră în parte.

The photo shows the interior of a hotel to be built on a Han River bridge, scheduled to open July 16. Courtesy of Seoul Metropolitan Government

Foto: Poza care arat[ interiorul hotelului care se va construi pe podul de pe raul Han/Yonhap –

Mai trebuie amintit faptul că SMG a selectat platforma globală de închiriere a locurilor de cazare Airbnb pentru a realiza design-ul interior al unității, iar San-ha HM, un operator hotelier cu experiență, cunoscut pentru gestionarea proprietăților precum Ramada Hotel și Militopia Hotel, o va conduce.

Taxa de hotel este de așteptat să fie stabilită de la aproximativ 340.000 de woni (aproximativ 250 USD) până la 500.000 de woni pe noapte. Rezervările vor fi disponibile începând cu luna iulie, prin  intermediul Airbnb.

Pentru ziua deschiderii hotelului din 16 iulie, municipalitatea a vrut să facă o surpriză, mai exact să selecteze o persoană norocoasă care să primească un sejur gratuit de o noapte. Persoanele  interesate au putut aplica prin intermediul site-ului web al SMG  trimițând o poveste emoționantă despre dragoste unei familie sau despre o prietenie specială.

Primul invitat a fost anunțat în timpul unui eveniment promoțional de pre-deschidere la care au participat primarul Seulului Oh Se-hoon și membrii consiliului orașului Seul, precum și directorul de afaceri Airbnb, Dave Stephenson.

„Noul hotel este o abordare nouă a utilizării valorii speciale a râului Han”, a spus un oficial SMG.

„Creăm primul hotel din lume pe râul Han, care se mândrește cu o priveliște de neegalat, care poate fi prezentată oriunde în lume. Prima oportunitate de cazare este oferită cetățenilor din Seul, așa că sperăm mult interes și cooperare”, se mai amintea în cadrul evenimentului de pre-deschidere. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.