GSfWlE4WAAE-QQU

Jin împărtășește un mesaj de susținere după ce și-a încheiat rolul de purtător de torță la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Jin din BTS a umplut Parisul de urale înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024!

Pe 14 iulie (ora locală), care este și Ziua Națională a Franței, Jin a pornit în ceremonia de predare a torței pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris 2024, scrie Soompi.

Prin intermediul agenției sale BIGHIT MUSIC, artistul a transmis:

„Este o onoare să poți participa la un moment atât de semnificativ. Datorită ARMY (numele fanilor BTS), am putut să îndeplinesc minunatul rol de purtător de torță. Mulțumesc foarte mult.” El a adăugat: „Eram atât de emoționat încât nu mi-am dat seama când a trecut timpul, dar am reușit să-l termin cât de bine am putut, datorită sprijinului extraordinar din partea mulțimii de oameni de la fața locului.”

Jin a mai remarcat: „Sper că toți sportivii echipei naționale coreene care participă la Jocurile Olimpice vor obține rezultate excelente în schimbul eforturilor lor și îi voi sprijini din toată inima. De asemenea, sper că se va acorda mult interes până la cea de-a 17-a ediție a Jocurilor Paralimpice de la Paris, care vor avea loc în august. De asemenea, voi depune mai mult efort și voi munci pentru a impresiona în viitor.”

Jin a servit ca purtător de torță care conectează rute semnificative de la intersecția Avenue Rivoli la Place Carrousel din Paris. Jin i-a înmânat torța fostei sportive naționale franceze de schi, Sandra Laoura, în fața Piramidei Luvru. După ce a finalizat predarea torței, care a durat aproximativ 10 minute, și-a lau la revedere de la mulțimea adunată la locul predării torței.

Predarea torţei pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 a început în aprilie anul trecut la Olympia, Grecia. Torța va călători prin 64 de regiuni, inclusiv zone urbane şi de coastă ale Franţei, până în ziua ceremoniei de deschidere.

 

Pe lângă Jin din BTS, un alt artist multitalentat a avut rolul de purtător de torță. Este vorba despre actor de origine chineză, Wang Yibo!

El a purtat torța în ultima parte a călătoriei sale prin inima capitalei franceze.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.