Untitled

Jin Se Yeon nu se poate opri să se gândească la Kim Jaejoong în teaserul pentru K-drama „Bad Memory Eraser”

„Bad Memory Eraser” de la MBN a dezvăluit un nou teaser uluitor!

„Bad Memory Eraser” este o nouă dramă romantică despre un bărbat a cărui viață se schimbă după ce i se șterge memoria și a unei femei care își ia soarta în propriile mâini.

Kim Jaejoong va juca rolul Lee Kun, care a fost cândva un jucător de tenis promițător, dar care și-a pierdut stima de sine și încrederea în sine după o accidentare.

De cealată parte, Jin Se Yeon va juca rolul neuropsihiatrului Kyung Joo Yeon, care devine prima dragoste falsă a lui Lee Kun prin manipularea memoriei. Deși personalitatea ei rece îi câștigă porecla de „prințesă de gheață”, ea este de fapt stingheră în a-și exprima sentimentele din cauza unui incident dureros din trecutul ei.

Teaserul recent lansat începe cu Lee Kun povestind: „Viața mea este atât de fericită, pentru că ești prima mea iubire”, în timp ce încearcă să-i atragă atenția (să o facă să se îndrăgostească de el – n.r.) pe Kyung Joo Yeon.

La început, Kyung Joo Yeon rămâne neclintită în timp ce ea răspunde: „Ascultă cu atenție. Suntem doctor și pacient – nici mai mult, nici mai puțin.” Cu toate acestea, ea începe să-și simtă treptat inima tremurând la avansurile lui Lee Kun.

În ciuda faptului că Kyung Joo Yeon încearcă să nu se gândească la Lee Kun și încearcă să uite de el, Lee Kun se întreabă: „Cum ai putut să uiți o față atât de impactantă? Încă nu îți amintești de mine?”

„Bad Memory Eraser” are premiera pe 2 august, la ora 21:40. KST și va fi disponibil cu subtitrări pe Viki.

 

 

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.