20240715053704_taeyang-concert-poster

Taeyang de la BIGBANG va susține primul său concert solo în 7 ani!

Taeyang de la BIGBANG este pregătit să susțină un concert solo!

Pe 15 iulie, agenția THEBLACKLABEL a dezvăluit afișul evenimentului TAEYANG 2024 „THE LIGHT YEAR” din Seul pe canalele sale oficiale de socializare, anunțând, totodată, și viitorul concert solo al lui Taeyang.

Afișul îl prezintă pe Taeyang privind intens înainte, stârnind anticiparea revenirii artistului cunoscut pentru prezența sa unică.

Acesta marchează, practic, primul concert solo al lui Taeyang în șapte ani din 2017, iar fanii așteaptă cu nerăbdare acest moment, având în vedere palmaresul său care cuprinde hituri de succes și spectacole captivante. Veștile bune nu se opresc însă aici. Planurile pentru un turneu în Asia, începând cu spectacolul de la Seul, sunt, de asemenea, în curs de desfășurare, sporind entuziasmul în rândul fanilor internaționali.

Reamintim că, la începutul anului 2023, Taeyang a lansat al doilea EP al său intitulat „Down to Earth”, care cuprinde piese precum „VIBE”, „Shoong!” și „Seed”. În plus, artistul a apărut în reality showul „I-LAND 2” distribuit de canalul de televiziune privată la Mnet, axat pe muzică, care s-a încheiat pe 4 iulie, fiind principalul producător pentru divizia însărcinată cu selectarea grupului de debut dintre 24 de candidați. Rolul său a atras atenția prin faptul că a oferi atât un feedback blând, cât și unul incisiv.

Concertul solo al lui Taeyang „THE LIGHT YEAR” va avea loc în două zile diferite, respectiv pe 31 august, la ora 18:00 KST, la Sala Olimpică din Seul,  și 1 septembrie la 5 p.m. KST. Evenimentul introduce un nou pachet FAN și SOUND CHECK EXPERIENCE, oferind fanilor șansa de a participa la momentul verificării sunetului de către artist, beneficiul foto, sesiunea de întrebări și răspunsuri și multe altele. Rezervările de bilete se vor deschide pe Interpark la ora 12:00. KST pe 17 iulie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.