kim-young-dae-perfect-family-01

Kim Young Dae portretizează un student bogat impecabil cu o întorsătură misterioasă în „Perfect Family”

Următoarea dramă KBS2 „Perfect Family” a distribuit noi fotografii ale lui Kim Young Dae!

Bazat pe un webtoon popular, „Perfect Family” este o dramă misterioasă în care o familie aparent fericită și perfectă începe să se suspecteze reciproc atunci când fiica lor se încurcă într-o crimă.

Kim Young Dae se transformă în popularul Park Kyung Ho, căruia nu îi lipsește nimic cu aspectul său frumos și personalitatea amabilă, ca singurul fiu al unei familii bogate. Deși a trăit o fază rebelă în anii săi de gimnaziu în străinătate, devine un elev bun după ce l-a întâlnit pe Choi Sun Hee (Park Ju Hyun) în liceu. El se îndrăgostește de Sun Hee la prima vedere și îi mărturisește de mai multe ori, dar este respins de fiecare dată.

Când Lee Soo Yeon (Choi Ye Bin) se transferă la școala lor, se desfășoară o serie de evenimente complexe, care duc la o serie de nenorociri pentru Kyung Ho.

Fotografiile recent lansate prezintă imaginea tânără și bogată a lui Park Kyung Ho într-o uniformă școlară bine croită, în timp ce privirea sa intensă și comportamentul rece sugerează straturile mai profunde ale personajului său.

Echipa de producție a comentat: „Kim Young Dae aduce propriul său fler unic în rolul lui Park Kyung Ho, promițând că va captiva telespectatorii cu performanța sa puternică. Vă rugăm să anticipați modul în care prezența sa puternică și livrarea precisă a liniilor vor adăuga întorsături neașteptate dramei.”

„Perfect Family” va avea premiera în august. Rămâneți pe fază pentru actualizări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.