AEN20240719001400315_01_i_P4

Jimin de la BTS caută dragostea în MV-ul retro pentru revenirea „Who”

SEOUL, 19 iulie (Yonhap) – Jimin din supergrupul K-pop BTS a lansat astăzi un nou album solo, în timp ce servește armata sud-coreeană.
Noul EP, „Muse”, a fost programat să fie lansat la ora 13:00, marcând prima lansare a cântărețului în aproximativ un an și patru luni de la albumul său solo de debut, „Face”, în martie anul trecut.
BigHit Music, agenția grupului, a prezentat „Muse” ca descriind căutarea de inspirație a cântărețului.
Albumul conține șapte melodii cu tematică de dragoste, inclusiv piesa principală „Who” și „Closer Than This”, un cântec dedicat fanilor săi care a fost lansat în decembrie anul trecut.

De asemenea, printre piesele b-side se numără „Rebirth (Intro)”, „Interlude : Showtime”, «Smeraldo Garden Marching Band (feat. Loco)», «Slow Dance (feat. Sofia Carson)» și «Be Mine».
Prelansată pe 28 iunie, „Smeraldo” a debutat pe locul 88 în topul Billboard Hot 100 songs, devenind a cincea piesă solo a lui Jimin care ajunge în top.
Pdogg, producătorul principal din spatele „Muse”, a împărtășit procesul de realizare a albumului și povestea din spatele scenei prin intermediul BigHit, în numele lui Jimin, care își îndeplinește datoria militară.

„Ne-am concentrat pe reflectarea completă a emoțiilor pe care Jimin le-a simțit în timp ce lucra la muzică”, a declarat producătorul. „Am lucrat în Los Angeles și, probabil datorită atmosferei orașului, am creat melodii cu o energie veselă și pozitivă”.
El a spus că a încercat să insufle în piese sentimentele incitante care vin în minte atunci când te gândești la o muză.
„Fluxul de emoții se reflectă în ordinea pieselor, așa că concentrarea asupra acestui lucru în timpul ascultării îl va face și mai plăcut.”
După lansare, Jimin va oferi prima sa interpretare a piesei „Who”, în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” de la NBC, într-o înregistrare preînregistrată care este programată să fie difuzată marți la ora 12:35 p.m. (ora Coreei).

(725) 지민 (Jimin) ‘Who’ Official MV – YouTube




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.