Untitled

Shin Min Ah, Kim Young Dae, Lee Sang Yi și Han Ji Hyun, vizibil entuziasmați la citirea scenariului pentru drama „No Gain No Love”

Următoarea dramă a tvN „No Gain No Love” (numită anterior „Because I Want No Loss”) a împărtășit publicului câteva imagini de prima lectură a scenariului!

Pe 18 iulie, tvN a lansat un videoclip, dar și fotografii de la citirea scenariului pentru noua sa dramă ce va fi difuzată în zilele de luni și marți, intitulată „No Gain No Love”.

La citirea scenariului au fost prezenți regizorul Kim Jung Sik și scriitoarea Kim Hye Young, precum și actorii Shin Min Ah, Kim Young Dae, Lee Sang Yi, Han Ji Hyun, Joo Min Kyung, Lee Yoo Jin și alții.

Într-o atmosferă prietenoasă, Shin Min Ah s-a cufundat imediat în personajul ei, Son Hae Young, o femeie care își falsifică căsnicia pentru că nu vrea să suporte nicio pierdere în viață.

La rândul său, Kim Young Dae s-a transformat perfect în Kim Ji Wook, un bărbat care devine soțul fals al lui Son Hae Young pentru că nu vrea să facă niciun rău nimănui.

Lee Sang Yi și-a arătat abilitățile de actor prin portretizarea lui Bok Gyu Hyun, un CEO din a treia generație de chaeboli, care nu crede în dragostea predestinată.

În cele din urmă, Han Ji Hyun a adăugat vitalitate dramei, jucându-o pe Nam Ja Yeon, un scriitor cu pseudonimul Yeon Bo Ra, care este faimos pentru romanele web de dragoste cu R-rating (care nu sunt potrivite pentru a fi văzute de copii din cauza violenței, a limbajului jignitor sau a activităților sexuale – n.r.).

În plus, mai multe vedete, inclusiv Joo Min Kyung, care joacă rolul prietenului lui Hae Young, Cha Hee Sung, și Lee Yoo Jin, care joacă rolul secretarului lui Kyu Hyun, Yeo Ha Joon, au adus un plus de tensiune și emoție poveștii, prezentând o chimie fantastică cu Shin Min Ah, Kim Young Dae, Lee Sang Yi și Han Ji Hyun.

Mai jos, clipul complet de la lectura scenariului!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.