Untitled

Yook Sungjae de la BTOB, Bona de la WJSN și Kim Ji Hoon vor juca într-o nouă dramă fantastică istorică, cu o poveste uluitoare

Yook Sungjae de la BTOB, Bona de la WJSN și Kim Ji Hoon vor colabora la o nouă dramă fantastică istorică!

Pe 19 iulie, a fost confirmat faptul că Yook Sungjae, Bona și Kim Ji Hoon vor juca în viitorul serial „Gwigoong” (titlu romanizat). Informația vine după ce anterior s-a raportat că Yook Sungjae și Bona ar fi luat în considerare rolurile din dramă.

„Gwigoong” este o comedie romantică istorică de tip fantezist care spune povestea spiritului Eight Feet Tall, care poartă ranchiune regelui, o femeie șaman care i se opune și unui Imugi. În folclorul coreean, un Imugi este o creatură imaginară care petrece un mileniu în apă și este capabilă să se transforme într-un dragon la obținerea Yeouiju (o bijuterie magică).

Yook Sungjae îl va juca pe Yoon Gap, fiul unei concubine care visează să devină inspectorul regal la Gyujanggak (biblioteca regală din dinastia Joseon), doar pentru a fi stăpânit de spiritul răufăcător al Imugi.

Bona preia rolul lui Yeo Ri, singura nepoată a unui venerat șaman care a crescut cu așteptări imense de a călca pe urmele strămoșilor ei. Deși a moștenit puteri șamanice, destinul ei ia o întorsătură neașteptată după ce s-a încurcat cu Imugi.

Kim Ji Hoon îl portretizează pe regele Yi Sung, care încearcă să reformeze dinastia Joseon pentru o națiune mai puternică și se confruntă cu spiritul Eight Feet Tall. Alături de inspectorul loial Yoon Gap și însoțit de Yeo Ri, el încearcă să dezvăluie secretele din jurul spiritului.

„Gwigoong” este programat să aibă premiera în 2025 pe canalul SBS. Rămâneţi aproape pentru mai multe informații pe această temă!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.