Untitled

TWICE va cânta la spectacolul din pauza meciului K League Vs. Tottenham Hotspur

TWICE va cânta la spectacolul din pauza meciului Coupang Play Series 2024!

Coupang Play a anunțat că TWICE vor fi artiștii de la pauza primului meci din 2024 Coupang Play Series. Meciul, cu Team K League și Tottenham Hotspur, va avea loc pe 31 iulie la ora 20:00 KST.

“Suntem bucuroase să cântăm la spectacolul de la pauza de la 2024 Coupang Play Series”, a declarat TWICE. “Vom face tot posibilul să prezentăm un spectacol uimitor pentru fanii care au așteptat acest eveniment.”

În primul meci al Coupang Play Series, Team K League se va confrunta cu Tottenham. Tottenham, care a vizitat Coreea în urmă cu doi ani pentru această serie, se va întoarce cu Son Heung Min în calitate de căpitan.

TWICE a lansat numeroase melodii de succes și este activă la nivel global, ocupând primul loc în Billboard 200 și având cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări în rândul grupurilor de fete din întreaga lume. În calitate de artistă reprezentativă a K-pop-ului pe stadion, TWICE este așteptată să lumineze Stadionul Cupei Mondiale din Seul, locul de desfășurare al seriei de jocuri Coupang 2024.

Sunteți entuziasmați de spectacolele lor?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.