20240806140522_Jimin_42badb

Melodia “Who” a lui Jimin de la BTS ocupă 3 locuri în topurile Billboard Charts, urcă într-un nou top pe Hot 100 în a doua săptămână


Noua piesă de titlu a lui Jimin de la BTS urcă în topul Billboard Hot 100!

Săptămâna trecută, piesa solo a lui Jimin, “Who”  piesa care dă titlul celui de-al doilea album al său, “MUSE”  a avut un debut impresionant pe locul 1 în trei topuri Billboard diferite: Global 200, Global Excl. U.S. și Digital Song Sales. “Who” a intrat, de asemenea, în Billboard Hot 100, care clasifică cele mai populare melodii din Statele Unite, pe locul 14, fiind cea mai mare noutate din clasament în acea săptămână.

Pe 6 august, ora locală, Billboard a dezvăluit că Jimin și-a păstrat locul 1 în clasamentul Global 200, în clasamentul Global Excl. U.S. și în clasamentul Digital Song Sales, cu “Who” în fruntea tuturor celor trei clasamente pentru a doua săptămână consecutiv și apărându-și cu succes poziția de cel mai bine vândut cântec al săptămânii în Statele Unite.

În plus, “Who” a urcat pe locul 12 în a doua săptămână pe Hot 100 – o performanță rară pentru melodiile K-pop în clasamentul principal din SUA. De asemenea, piesa a ajuns pe locul 18 în topul Billboard Streaming Songs, unde a debutat pe locul 25 săptămâna trecută.

Între timp, noul album al lui Jimin, “MUSE”, a rămas pe locul 17 în a doua săptămână în Billboard 200, în plus față de locul 2 în clasamentul World Albums. “MUSE” a ocupat, de asemenea, locul 10 atât în Topul vânzărilor de albume, cât și în Topul vânzărilor actuale de albume în a doua săptămână.

În cele din urmă, Jimin s-a clasat pe locul 6 în topul Billboard Artist 100, marcând a 13-a sa săptămână în clasament.

Felicitări Jimin!

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.