1723145618-header-photo

Actrița Han Ji-min și Choi Jung-hoon, liderul trupei rock Jannabi, formează un cuplu

Iată că primim vești despre un nou cuplu, confirmat în aceste zile. Este vorba despre actrița coreeană, Han Ji-min și Choi Jung-hoon, liderul trupei rock, Jannabi.

Se pare că acest cuplul a dezvoltat sentimente unul pentru celălalt după apariția lui Han Ji-min în emisiunea muzicală  de la KBS „The Seasons”, găzduită de Choi Jung-hoon, în august anul trecut.

The undated file photo shows actress Han Ji-min (L) and Jannabi front man Choi Jung-hoon. (Yonhap)

Foto: Yonhap

Mai exact, pe 8 august, o publicație coreeană a făcut publică vestea că Han Ji Min și Choi Jung Hoon și-au continuat relația după ce s-au întâlnit  în cadrul emisiunii muzicale de pe KBS2 „The Seasons: Choi Jung Hoon’s Night Park” și că cei doi chiar au început recent să se întâlnească ca un cuplu.

Ca răspuns la veștile care au început să circule, agenția actriței Han Ji Min, BH Entertainment a ieșit în fața publicului cu următorul răspuns: „Este adevărat că Han Ji Min și Choi Jung Hoon din Jannabi se întâlnesc. Cei doi au dezvoltat recent o relație romantică.”

De asemenea, agenția lui Choi Jung Hoon, Peponi Music, a confirmat informațiile apărute cu următorul comunicat: „După verificarea realizată, este adevărat că cei doi s-au cunoscut pentru prima dată prin „The Seasons: Choi Jung Hoon’s Night Park” și că recent au dezvoltat o relație romantică”.

Trebuie amintit faptul că, în august 2023, Han Ji Min a apărut în emisiunea „The Seasons: Choi Jung Hoon’s Night Park”, iar cei doi au cântat  melodia „A thought on an autumn night” de la Jannabi și „Spring to Love” de la 10CM, care este OST- ul dramei „Our Blues” în care a jucat Han Ji Min. 

Actrița Han Ji Min în vârstă de 41 de ani a debutat ca model de reclamă în anul 1998 și de atunci și-a construit o carieră de succes în actorie. A jucat în seriale TV populare cum sunt „The Light in Your Eyes” (2019) și „Behind Your Touch” (2023), precum și în filme precum „A Year-End Medley” (2021). Următorul ei proiect va fi  serialul care va fi difuzat de SBS numit „Acquaintances”.

Un cântăreț și compozitor renumit, Choi Jung-hoon, în vârstă de 32 de ani, conduce trupa rock Jannabi din 2014. Este cunoscut pentru că a scris numeroase melodii de succes cu versuri emoționante. Jannabi a fost invitatul special al popularului festival rock din țară, Pentaport, la începutul acestui an.

După ce vestea că sunt un cuplu s-a tot răspândit peste tot, s-a readus în atenție, în aceste zile, o scrisoare pe care Choi Jung Hoon a scris-o lui Han Ji Min în trecut, imediat după ce s-au întâlnit prima dată în cadrul emisiunii. Vă mai spun că scrisoarea a devenit rapid virală, în timp ce internauții și fanii lui Han Ji Min și Choi Jung Hoon au început să speculeze  despre ceea ce ar fi putut fi începutul romantic al relației celor două vedete.

Iată cum arată această scrisoare:

Pentru Han Ji Min nuna (*formă de adresare politioasă, pentru că actrița este mai mare ca vârstă față de el),

Este o onoare să vă avem alături de noi pentru acest episod final incredibil de special. Sunt un mare fan al tău de mult timp, dar a fost o bucurie să aud că ne veți vizita. Abia aștept să cântăm împreună astăzi și sunt puțin emoționat. Vă rugăm să vă simțiți liberă, să vă distrați fără să vă faceți prea multe griji! Vă mulțumim încă o dată pentru că ați călătorit de departe pentru a vă alătura repetiției și pentru tot efortul dumneavoastră. V-am pregătit câteva gustări delicioase pe care să le savurezi în timp ce aștepți. Să vă relaxați.

de la
Choi Jung Hoon

Pe final vă mai spun că se știa faptul că și Han Ji Min a fost întotdeauna o mare fană a trupei Jannabi, ceea ce probabil a făcut ca prima lor întâlnire să fi una favorabilă, iar ulterior să descopere că se potrivesc în mai multe privințe. Noi ne bucurăm pentru ei și le dorim o viață liniștită și fericită și de acum in colo! 

Ce părere aveți voi despre aceste vești? Vă așteptăm în comentarii.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.