20240811082104_dna-lover-

Lee Si Hoon, Lee Chul Woo, Jung Yi Rang și alții prezintă dinamica intrigantă a distribuției în “DNA Lover”

TV Chosun a împărtășit mai multe informații despre viitoarea dramă “DNA Lover“!

“DNA Lover” este o comedie romantică cu Jung In Sun în rolul lui Han So Jin, o cercetătoare genetică care a trecut prin nenumărate relații eșuate. În timp ce își caută partenerul predestinat prin intermediul genelor, ea sfârșește prin a se încurca cu sensibilul obstetrician Shim Yeon Woo ( Choi Siwon de la Super Junior).

Fotografiile nou lansate oferă o privire asupra lui Lee Si Hoon, Lee Chul Woo, Park Sung Geun, Jung Min Sung și Jung Yi Rang, care vor contribui la sinergia dinamică a comediei romantice “DNA Lover” cu talentul lor actoricesc și chimia lor.

Lee Si Hoon, care a impresionat în numeroase proiecte, printre care “Mr. Sunshine”, “Hometown Cha-Cha-Cha”, “The Killing Vote”, “The Midnight Romance in Hagwon” și altele, îl va interpreta pe Yeo Jung Tam, un endocrinolog care a absolvit aceeași școală ca Shim Yeon Woo. Yeo Jung Tam este un personaj cu multe defecte, dar este o figură emoțională care chiar va plânge împreună cu pacienții săi.

Lee Chul Woo, care a impresionat recent telespectatorii cu “Lovely Runner“, va juca rolul preotului cu inimă caldă Andrea, crescând anticiparea pentru portretul actorului.

Park Sung Geun va prelua rolul tatălui lui Shim Yeon Woo, Shim Sung Hoon, care a fost cândva un obstetrician celebru. El va prezenta o relație tensionată cu fiul său Shim Yeon Woo, stârnind așteptare pentru rolul său din “DNA Lover”.

Jung Min Sung îl va interpreta pe Seo Hyung Cheol, care este tatăl lui Seo Kang Hoon (Lee Tae Hwan), precum și proprietarul prietenos și amabil al unui restaurant de sushi.

 

Jung Yi Rang va prelua rolul asistentei șefe Eoh Jin Seon. Deși pare strictă în mod obișnuit, ea oferă cel mai de încredere sprijin viitoarelor mame de la spital.

“DNA Lover” va avea premiera pe 17 august la ora 21:10 KST și va fi disponibil pe Viki.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.