20240812165855_tyrant1

Kim Kang Woo face o cerere directă pentru ultima mostră de la Kim Seon Ho în noul preview pentru “The Tyrant”

 

 

Cu premiera aproape la colț, “The Tyrant” a oferit o privire în narațiunea sa captivantă cu un nou preview!

“The Tyrant” este o dramă de acțiune și urmărire care se desfășoară după ce ultima mostră dintr-un proiect numit “Programul Tyrant” dispare din cauza unui accident de livrare. Acest lucru declanșează un lanț de urmăriri care implică indivizi cu motive diferite, fiecare concurând pentru a obține mostra.

Kim Seon Ho îl interpretează pe directorul Choi, un creier neoficial din spatele programului, în timp ce Kim Kang Woo îl portretizează pe Paul, un agent secret al agenției americane de informații.

Noul teaser publicat surprinde o conversație între Paul și directorul Choi. Cele două personaje sunt văzute pe o bancă, într-o aparentă reîntâlnire după mai bine de un deceniu. Paul, care poartă ochelari negri și emană o aură misterioasă, discută ocazional cu directorul Choi înainte de a trece direct la subiect: “Știi de ce am venit de data asta, nu?” Directorul Choi, făcând pe inocentul, răspunde: “Păi, chiar trebuie să știu?” Paul insistă apoi: “Nu te mai preface și dă-mi ce ai luat. Nici măcar nu poți profita de asta în Coreea”.

În ciuda insistenței lui Paul în încercarea de a obține mostra, directorul Choi nu cedează ușor. Paul glumește apoi pe seama situației: “Dacă nu merge, voi fi concediat. Știi cât de greu este să găsești un alt loc de muncă în această industrie”. Directorul Choi îi răspunde: “Te pot ajuta doar dacă știu despre ce vorbești”.

Simțind că doar cuvintele nu vor rezolva problema, Paul sugerează să ia masa împreună. Directorul Choi propune atunci să mănânce kimchijjigae (tocană de kimchi), amintind de mâncărurile pe care le savurau când erau studenți.

Urmăriți videoclipul integral mai jos!

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.