20240818180251_Stray-Kids-Red-Velvet-RIIZE-Jimin

Stray Kids, Red Velvet, RIIZE, Jimin, ENHYPEN, aespa, ATEEZ și alții ocupă primele locuri în topul Billboard World Albums Chart

Billboard a publicat clasamentul World Albums pentru săptămâna care s-a încheiat pe 17 august!

Cel mai recent mini-album altrupei Stray Kids, „ATE”, a ocupat primul loc în clasamentul World Albums pentru a treia săptămână consecutiv și, de asemenea, a petrecut a treia săptămână consecutivă pe Billboard 200, pe locul 13.

Albumul solo „MUSE” al lui JimindelaBTSa petrecut a treia săptămână pe locul 2 în clasamentul World Albums, în plus față de menținerea pe locul 32 în Billboard 200.

Cel mai recent album al trupeiENHYPEN, „ROMANCE : UNTOLD”, s-a menținut pe locul 3 în cea de-a patra săptămână în topul World Albums și, de asemenea, a petrecut a patra săptămână pe Billboard 200, pe locul 54.

Cel mai recent mini album al trupeiRed Velvet, „Cosmic”, a debutat pe locul 4 în clasamentul World Albums din această săptămână, în urma lansării sale fizice în Statele Unite. (Deși „Cosmic” a fost lansat în Coreea și pe platforme digitale în iunie, versiunea fizică a mini-albumului a fost lansată în Statele Unite abia pe 2 august). „Cosmic” a devenit, de asemenea, primul album Red Velvet care a intrat în Billboard 200 în această săptămână.

Primul mini-album al trupei RIIZE, „RIIZING”, a debutat de asemenea pe locul 5 în clasamentul World Albums, după lansarea sa fizică în Statele Unite. (Ca și „Cosmic”, „RIIZING” a fost lansat fizic în Statele Unite abia pe 2 august, deși a fost disponibil în Coreea și pe platforme digitale încă din iunie).

Între timp, albumul de studio al aespa, „Armageddon”, a rămas puternic pe locul 7 în cea de-a 11-a săptămână în clasamentul World Albums.

GOLDEN HOUR : Part.1” al luiATEEZs-a clasat pe locul 9 în cea de-a 10-a săptămână consecutivă în top, în timp ce «17 IS RIGHT HERE» al lui SEVENTEENa urmat pe locul 10 în cea de-a 15-a săptămână.

Minisode 3: TOMORROW” de laTXTs-a menținut relativ stabil pe locul 11 în cea de-a 19-a săptămână a sa în clasament, iar albumul antologic «Proof» din 2022 al lui BTS a ocupat locul 13 în cea de-a 113-a săptămână.

În cele din urmă, EP-ul „Get Up” (2023) al trupei NewJeansa completat top 15 în cea de-a 55-a săptămână în clasament.

Felicitări tuturor artiștilor!

Urmăriți Stray Kids, ENHYPEN, TXT și NewJeans cântând la 2024 SBS Gayo Daejeon




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.