maxresdefault

Filmul lui Jo Jung Suk, “Pilot” un real succes în cinema. Ce a declarat actorul despre rolul său

Dacă cumva credeați că actorii noști favoriți au luat o pauză și poate că nu îi mai vedem așa de mult în anumite seriale, ei bine, vă zic că nu este cazul, pentru că unii din ei au multe proiecte și chiar primesc propuneri foarte îndrăznețe pentru marele ecran. Așa s-a întâmplat și în cazul actorul Jo Jung Suk care a primit un rol transformator și chiar amuzant în filmul “Pilot”. Regizat de Kim Han-gyeol, filmul de comedie urmărește povestea lui Han Jung-woo, care trece de la a fi pilot vedetă la statutul de șomer peste noapte, iar apoi reușește să fie reangajat ca pilot după ce  trebuie să se deghizeze  într-o femeie folosindu-se de identitatea surorii sale pe nume  Jung-mi. În film se mai regăsesc și actorii  Lee Joo Myung, Han Sun Hwa, Shin Seung Ho și alții. Acesta marchează revenirea lui Jo Jung Suk pe marele ecran după ultimul său proiect de acum cinci ani.

Actorul Jo Jung-suk nu este deranjat de rolul travestit din  proiectul „Pilot”/ Ce a spus despre experiența sa de la filmări

Actorul Jo Jung-suk, care joacă rolul principal în viitorul film de comedie „Pilot”, a dezvăluit că nu a simțit nicio presiune în a interpreta un pilot care se îmbracă ca o femei, este travestit, deoarece povestea a rezonat atât de puternic cu el.

Actorul cu vârsta de 43 de ani, care a interpretat-o ​​pe cântăreața rock Hedwig Robinson în versiunea coreeană a musicalului „Hedwig and the Angry Inch”, dar și un medic cu inima caldă în drama „Hospital Playlist”, revine pe marele ecran cu  proiectul „Pilot”,  la distanța de  cinci ani după filmul de succes „Exit”.

Despre provocarea acestui tip de rol,  actorul a spus că rolul unui bărbat îmbrăcat în femeie nu i-a provocat prea mult stres, deoarece s-a concentrat pe motivele protagonistului pentru această alegere și pe eforturile sale de a-și reînvia cariera.

Deși filmul tratează subiecte sensibile, precum  familia și dezoltarea personală în cadrul genului comedie, nu m-am simțit împovărat de acele aspecte. Dacă munca este distractivă și povestea rezonează cu mine, nu mă îngrijorează prea mult alte lucruri”, a mărturisit actorul Jo recent, în timpul unui interviu pentru The Korea Times la o cafenea din Seul. 

„Așa m-am descurcat până acum cu toată munca mea (în toata cariera mea). În „Pilot”, cu siguranță există un punct în care Han Jung-woo greșește, dar există și un punct în care își dă seama de greșeala sa, așa că am putut să empatizez cu el și să intru cu adevărat în această ipostază.”

Actor Jo Jung-suk is seen in a poster for the upcoming film “Pilot,” where he portrays a cross-dressing pilot. Courtesy of Lotte Entertainment

Foto: Actor Jo Jung-suk is seen in a poster for the upcoming film “Pilot,” where he portrays a cross-dressing pilot. Courtesy of Lotte Entertainment

 

Actorul Jo a adăugat că ar fi ales acest proiect chiar dacă nu ar fi jucat rolul de drag queen anterior,  în musicalul  „Hedwig”.

„Chiar dacă nu aș fi avut experiența cu proiectul „Hedwig”, cred că aș fi acceptat acest film. Prezintă o nouă provocare pentru mine și mi-am propus să explorez cea mai înaltă gamă vocală, precum și aspectele vizuale ale rolului”, a mai declarat el.

Jo Jung-suk transforms into woman with 7kg weight loss for role in 'Pilot' - The Korea Times

Foto: Koreatimes.com

Pentru a întruchipa mai bine rolul de travestit din „Pilot”, actorul a trebuit să treacă prin mai multe schimbări și chiar a slăbit 7 kilograme.

“M-am concentrat foarte mult pe Jung-woo care o interpretează pe Jung-mi în film. Am fost foarte atras de personajul protagonistului care are obiective clare și se străduiește  foarte mult să le atingă”, a mai spus el.

Când a fost întrebat despre dificultățile cu care s-a confruntat în timpul acestui tip de rol, actorul a spus: „Din punct de vedere fizic, cea mai provocatoare în timpul filmărilor a fost alergarea în tocuri înalte pe timp de iarna rece”.

Actors Jo Jung-suk, center, and Shin Seung-ho, right, are seen in a scene from the upcoming comedy flick “Pilot.” Courtesy of Lotte Entertainment

Foto Actors Jo Jung-suk, center, and Shin Seung-ho, right, are seen in a scene from the upcoming comedy flick “Pilot.” Courtesy of Lotte Entertainment

Tot în timpul acestui interviu, el și-a exprimat admirația pentru colegii săi mai tineri cu care a lucrat, scoțând-o în prim plan pe Lee Ju-young, care joacă rolul unui coleg pilot și a atras atenția telespectatorilor prin portretizarea unei eleve de liceu în drama tvN din anul  2022 „Twenty Five Twenty One”.

“A fost foarte grozav să lucrez îndeaproape cu ea (Lee). Energia ei este cu adevărat extraordinară. Am crezut că ochiul meu  antrenat pentru căutarea unui actor talentat nu a greșit în privința ei”, a spus  actorul Jo.

Apoi, actorul  a lăudat-o și  pe Han Sun-hwa, care o interpretează pe sora lui, Jung-mi, spunând: „Avem o chimie atât de grozavă încât m-am trezit să mă întreb de ce nu lucrasem împreună înainte. A fost o experiență plăcută de la început până la sfârșit.”

De-a lungul carierei sale de actor,  actorul Jo a jucat diverse roluri, dar a fost recunoscut, în special, de fani pentru că a interpretat personaje de comedie. El crede că actoria de comedie, modalitatea de a  juca un personaj comic, și de a avea succes se bazează pe arta sincronizarii și, în mod crucial, pe chimia dintre actori.

“În comedie, interacțiunea dintre actorii de pe platourile de filmare este crucială. Indiferent cât de amuzantă este actoria mea, felul în care joc,  este important cât de bine reacţionează alți actori la ea”, a spus Jo Jung Suk.

————–A venit momentul să vedem cum a fost primit, ce a reușit să obțină filmul acesta după ce a avut premiera.

„Pilot” vinde 1 milion de bilete în  doar 4 zile

„Pilot”,  comedia sud-coreeană despre un fost pilot care ajunge șomer, pentru ca mai apoi  să se deghizeze în femeie pentru a obține un nou post, a atras peste 1 milion de spectatori de la lansarea filmului, pe  data de 31 iulie.

Mai exact, potrivit datelor  furnizate de Consiliul de Film din Coreea,  pe 4 august, filmul a atras un număr de 1,33 milioane de spectatori în patru zile de la premiera sa în cinematografele din Coreea de Sud. Filmul a strâns 441.537 de cinefili numai sâmbătă, (a 3 -a zi de la lansare) conducând box office-ul local.

Upcoming Film "Pilot" Shares Sneak Peek Of Jo Jung Suk's Transformation | Soompi

Foto: Soompi

Un nume  considerat de încredere în genul  filmelor de comedie, actorul Jo Jung-suk joacă rolul pilotului Han Jung-woo, care, după ce a fost concediat de la slujbă și a divorțat de soția sa, este acum în căutarea unui nou loc de muncă. Din disperare, el se deghizează în femeie pentru a putea obține un post la Han Air, o companie care caută o femeie pilot.

Mai trebuie aminti faptul că acest film este un remake al filmului suedez „Cockpit” (2012).

Felul de a juca versatil a lui Han Sun-hwa, care apare  în film ca personajul Jung-mi, sora mai mică a lui Jung-woo și  în același timp  un creator de conținut de frumusețe pe YouTube, precum și portretizarea pe care o face Oh Min-ae personajului  An-ja, mama lui Jung-woo și o fană înverșunată a cântăreței de trot, Lee Chan-won, sunt considerate a fi foarte realiste și empatice, adăugând un nou aspect favorabil urmăririi acestui film. 

„Pilot” a depășit 2 milioane de cinefili!

Urmărind îndeaproape cum este primit acest film, am mai aflat că pe 7 august, el a mai depășit un prag important în industria de film coreeană.

Pe 7 august, Consiliul de Film din Coreea a anunțat că „Pilot”a ajuns oficial la un total de 2.047.205 de spectatori în cinema. Filmul a depășit anterior 1 milion de spectatori în patru zile și a ajuns la 2 milioane de spectatori în doar șapte zile.

Mai trebuie menționat un alt aspect foarte important, „Pilot” este cel mai rapid film coreean lansat în vara anului 2024 care reușește să atingă  această această performanță (într-un timp foarte scurt).

Echipa de producție a acestui film a așteptat cu nerăbdare să vadă cum este el primit și care vor fi reacțiile publicului. Văzând că “Pilot” are succes din primele zile, membrii distribuției și regizorul și-au exprimat recunoștința  față de public printr-un  videoclip de sărbătoare.

Jo Jung Suk’s New Film

Foto: Soompi

Apoi, pe data de 11 august, Consiliul de Film din Coreea a anunțat printr-un nou comunicat faptul  că „Pilot” a depășit oficial 3 milioane de spectatori – ceea ce înseamnă că la mai puțin de două săptămâni de la premiera sa în cinematografe, este deja al treilea cel mai de succes film coreean lansat în acest an.

Filmul a ajuns  în fruntea  box office-ului de vară

Filmul de comedie „Pilot”, care a avut premiera pe 31 iulie, a atras 3,21 milioane de spectatori până pe 13 august, devenind astfel cel mai bun  film coreean al verii și al treilea film coreean cu cele mai mari încasări ale acestui anului.

Producția aceasta și-a depășit deja pragul de rentabilitate de 2,2 milioane de spectatori. Succesul este atribuit combinației uimitoare  dintre performanța plină de spirit a lui Jo Jung-suk ca bărbat care ajunge să se deghizeze în femeie pentru a obține un nou post și direcția pricepută cu care regizoarea Kim Han-gyeol a reușit să expună acest tip de subiect (teme și povestea filmului).

Odată cu succesul filmului „Pilot”, mai trebuie menționate și alte filme comerciale coreene lansate anul acesta care au obținut acum profit. Mai cu seamă este vorba despre șase producții: „Citizen of a Kind” (1,71 milioane de telespectatori), „Exhuma” (11,91 milioane de telespectatori), „The Roundup: Punishment” (11,5 milioane de telespectatori), „Following”, „Handsome Guys” (1,77 milioane de telespectatori, încă în cinematografe), și „Escape” (2,55 milioane de telespectatori, încă în cinematografe).

Watch: Jo Jung Suk Makes A Comeback As A Pilot With His Sister Han Sun Hwa's Help In Upcoming Film "Pilot" | Soompi

Foto: Soompi

Pilot' Brings Summer Laughter with Jo Jung-suk's Bold Role < New Movie < K- movie < 기사본문 - 케이엔뉴스 (K-en News)

Foto: K-en News

Sper că am reușit cu aceste informații să vă fac curioși în privința acestui film. Ce spuneți despre mărturisirile lui Jo Jung Suk? Vreți să vedeți și voi “Pilot”?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.