GU7KDWBagAAoFVf

Documentarul lui Jungkook, “I Am Still”, se va lansa pe 18 septembrie și în cinematografele din România

Chiar dacă deschide noi drumuri ca artist, Jung Kook își face timp pentru a reflecta la ascensiunea sa, scrie Rolling Stone. Membrul BTS a anunțat documentarul carierei sale solo „Jung Kook: I Am Still”, care va avea premiera în cinematografele din peste 120 de țări și regiuni începând cu 18 septembrie.

„I Am Still” a fost regizat de Junsoo Park și produs de Jiwon Yoon. Potrivit unui rezumat al lansării, filmul se va concentra pe interviuri exclusive și înregistrări din culise, cu elemente suplimentare surprinse în timpul spectacolelor live ale lui Jung Kook. „Îmi urmăresc propria busolă”, spune muzicianul într-un citat.

Documentarul se întinde pe cele opt luni în care Jung Kook le-a petrecut creând single-ul său de debut solo, „Seven” și primul său album, „Golden”, care include și piesa „3D” cu Jack Harlow și „Standing Next to You”, lansat în noiembrie 2023.

De asemenea, filmul le va oferi fanilor șansa de a se reconecta cu Jung Kook de la distanță, în timp ce acesta se află înrolat în armată, pentru a-și îndeplini serviciul militar obligatoriu. Artistul s-a înrolat în decembrie 2023.

La începutul acestei veri, Jung Kook a împărtășit noul single „Never Let Go”, care, potrivit casei de discuri BTS Big Hit Music, a fost „dedicat fanilor, ARMY, transmițând un mesaj sincer de a nu se abandona niciodată unul pe celălalt”.

Lista completă a cinematografelor din România unde va putea fi urmărit documentarul:

Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Happy Cinema Vitantis si Grădina de vară Herăstrău – București

Cinema Palace – Oradea

Cinegold – Sibiu

Cinema Inspire Mercur – Craiova

Cinema One – Brașov, Satu Mare

*Cineplexx – București, Băneasa și Titan, Satu Mare, Sibiu, Tg. Mureș, Craiova

*Happy Cinema – Buzău, Bacău, Bistrița, Botoșani

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.