1592661467-20200620-janggeunsuk

Jang Geun Suk mărturisește că a fost diagnosticat cu cancer tiroidian. Care este starea lui acum și cum se recuperează

Zilele acestea am aflat ceva ce m-a șocat și emoționat, așa că am vrut să vă arăt aici.  Iată că de această dată vin cu vești care nu sunt foarte bune. Chiar mă întrebasem ce se mai întâmplă cu actorul Jang Geum Suk, de ce nu mai auzim așa vești despre el, unde a dispărut, și de ce nu mai joacă în nimic ? Ei bine nu mă gândeam că în această perioadă de pauză, actorul s-a confruntat cu așa ceva, nici în cele mai negre scenarii nu mă așteptam să fie bolnav.

Jang Keun Suk 2.0

Foto: Facebook

Chiar actorul Jang Geun Suk  a ieșit “în față” și a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer tiroidian și se recuperează după o intervenție chirurgicală  terminată cu succes. Iată cum s-a întâmplat, cum a decis actorul să povestescă despre perioadă dură prin care a trecut. 

Pe data de 16 august, actorul Jang Geun Suk și-a salutat fanii prin intermediu unui nou videoclip emoționant pe YouTube, intitulat „Bună, aici este Jang Geun Suk. Am ceva de mărturisit”.

În timp ce video se derulează, actorul apare cu o mască neagră trasă până la bărbie, și chiar a spus că încă are probleme în a deschide gura complet. Apoi el a declarat:  salut aici pentru prima dată după ceva timp. De fapt, am fost diagnosticat cu cancer tiroidian în urmă cu aproximativ un an (în luna octombrie)”.

El a continuat astfel : „Nu am dezvăluit vestea aceasta imediat pentru că am crezut că va șoca prea mulți oameni. Din fericire, am fost supus unei operații, care a avut succes. Au trecut 2 săptămâni de atunci, iar starea mea este bună. Mă bucur că în sfârșit, pot vorbi așa. Timp de aproximativ 8 zile, am fost atât de speriat încât nu am făcut nimic pentru a nu-mi stresa corpul.”

Toată experiența a fost chinuitoare pentru el, actorul a povestit că s-a sperat foarte tare pentru că imediat după operație, (în primele zile) nu se putea mișca corect, nu putea să facă sport, practic nu putea să facă nimic. 

Foto: Allkpop

Videoclipul a fost apoi tăiat, se văd imagini cu Jang Geum Suk fiind la un spital. El a fost văzut și cu o față ușor umflată, cu hârtie absorbantă în gură. În video se mai regăsește și această mărturisire: „Din fericire, rezultatele de la controlul meu de urmărire la două săptămâni după operație sunt bune. Mă bucur că pot spune tuturor veștile în acest fel. Sunt foarte sănătos acum.”

În cele din urmă, Jang Geun Suk și-a încheiat scurtul videoclip într-o notă optimistă spunând: „Pentru a mă recupera complet, plănuiesc să petrec ceva timp, în vacanță pe insula Jeju”.

A venit momentul să vă las video mai jos, să vă uitați si voi.

Deși nu este clar când a fost filmat videoclipul, vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea.  Agenția de management a actorului Jang, Craft42 ENT, a confirmat ulterior presei sud-coreene că a fost diagnosticat cu cancer tiroidian în octombrie 2023 și a fost operat în luna mai. Interveniția a fost una de succes, actorul a început să se recupereze și se concentrează acum pe sănătatea sa, supunându-se unor controale medicale regulate. De asemenea, el se străduiește foarte mult sa-și mențină starea de bine. 

Jang Geun Suk's band 'Chimiro' announces retro-inspired second album launch | allkpop

Foto: Allkpop

Între timp, Jang Geun Suk a apărut cel mai recent, ca membru al distribuției în programul  tip reality de la Netflix, „The Influencer”, care a avut premiera pe 6 august.

Actorul Jang Geun Suk este recunoscut pentru proiectele sale anterioare (lansate acum ceva ani) , mai exact drame cu idoli precum “Beethoven Virus” (2008) și “You’re Beautiful” (2009). Acesta din urmă l-a împins direct pe culmile succesului faima în Japonia și Asia de Sud-Est și  de pe urma lui a câștigat porecla „Prințul Asiei”.

Actorul în vârstă de 37 de ani, are o pasiune și pentru muzică, după cum cred că știți deja. EP-ul său japonez “Let Me Cry” a ajuns în fruntea topurilor de single-uri  Oricon din Japonia când a fost lansat în anul  2011. Aici mai trebuie menționat un aspect important și anume că el a devenit primul artist /grup non-japonez care a avut un single de debut care a ajuns pe primul loc.

Atât am reușit să aflu despre el. Voi ce părere aveți despre aceste vești? Vă aștept în comentarii.

Deși am fost sperată, îmi dau seamă că actorul este într-o stare bună acum, din moment ce a simțit că este momentul să spună despre lupta lui cu această boală.  Noi suntem optimiști, îi dorim o recuperare cât mai rapidă, lucrurile să decurgă la fel de bine ca până acum, să rămână liniștit și cu zâmbetul pe bune. Sperăm să se refacă cum își dorește el și să putem să-l vedem din nou într-o formă minunată,  când va simți nevoia, pe micul sau marele ecran cu un nou proiect. Sănătate și putere Jang Geun Suk!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.