GaEKujmb0AIaFDN

J-Hope din BTS şi-a încheiat serviciul militar – a fost întâmpinat călduros de Jin, la ieşire

Oficial, aşteptarea a luat sfârşit! J-Hope din BTS s-a întors din armată!

Pe 17 octombrie, j-Hope şi-a încheiat cele 18 luni de serviciu militar ca instructor de pregătire la Divizia 36 Infanterie din provincia Gangwon.

Jin, colegul său de grup, a fost prezent pentru a sărbători ocazia, dar şi pentru a ţine microfonul pentru J-Hope în timpul discursului său. A părut un gest amuzant, dar de fapt a fost plin de bun simţt, întrucât el a ajutat de fapt o reporteriţă. A ţinut microfoanele în locul ei, pentru că erau prea grele.

J-hope a împărtășit cu jurnaliştii prezenţi: „În primul rând, mulțumesc foarte mult. Mi-am îndeplinit serviciul sănătos. Sunt cu adevărat recunoscător”, transmițându-și recunoștința fanilor.

El a continuat: „Timp de un an și șase luni de viață militară, am servit ca instructor, așa că am făcut multe marșuri. De fiecare dată, am văzut mulți cetățeni din Wonju. Vreau să transmit recunoștința mea cetățenilor din Wonju care m-au salutat și m-au susținut mereu. A fost foarte emoționant.”

Artistul a adăugat: „Ceea ce am simțit cu adevărat în ultimul an și șase luni este dedicarea imensă și munca grea a soldaților care ne protejează țara. Ei fac atât de multe pentru națiune. Simt că va fi semnificativ să le ofer acestor oameni interes și dragoste caldă.”

Urmăriţi aici întregul moment:

La scurt timp după, J-Hope a intrat live pe platforma Weverse, pentru a împărtăşi cu fanii gândurile sale după terminarea serviciului militar obligatoriu.

Deşi toată lumea se aştepta să vadă întregul grup reunit la ieşirea lui J-Hope, aşa cum s-a întâmplat al Jin, ceilalţi membri nu au putut fi prezenţi deoarece toate concediile militare au fost anulate din cauza provocărilor venite din partea Coreei de Nord.

Bine ai revenit, Soarele nostru! ^^




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.