Untitled

Cum răspunde agenția lui Kim Hyun Joong la informațiile legate de reunirea membrilor trupei SS501. Cei 5 băieți au făcut furori înperioada 2005-2010

Pe 17 octombrie, o sursă de presă a raportat că trupa SS501 se va reuni ca un grup complet de cinci membri pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare de la debut, eveniment ce ar urma să aibă loc în 2025. Informarea a menționat, de asemenea, că membrii trupei ar pregăti un nou album cu scopul de a-l lansa la începutul anului viitor, album ce ar viza piața japoneză, relatează Soompi.

Ca răspuns la toate aceste informații, agenția lui Kim Hyun Joong, HENECIA, a transmis: „Nu am auzit nimic despre reunirea SS501. Nu am fost informați despre asta.” Reprezentanții agenției au adăugat: „Deoarece nu avem informații, nu avem nimic de spus”.

Reamintim că trupa SS501, formată din membrii Kim Hyun Joong, Park Jung Min, Kim Hyung Jun, Heo Young Saeng și Kim Kyu Jong, a debutat în anul 2005 și a câștigat rapid popularitate atât pe plan intern, cât și internațional cu melodiile lor de succes precum „Never Again”, „Snow Prince”. ”, „Déjà Vu” și „Because I am stupid”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.