Untitled

Shin Min Ah, în discuții pentru a juca într-o nouă dramă romantică fantastică. Ce rol ar putea interpreta îndrăgita actriță

Shin Min Ah se poate transforma într-o împărăteasă de data aceasta!

Pe 10 octombrie, o sursă de presă a raportat că Shin Min Ah va juca în noua dramă „The Remarried Empress” (titlul provisoriu), într-un rol principal feminin, scrie Soompi.

Ca răspuns la această informație, agenția lui Shin Min Ah, AM Entertainment, a transmis: „Shin Min Ah a primit o ofertă de a juca în „The Remarried Empress” și în prezent o revizuiește.”

Bazat pe un roman web de dragoste de tip fantezie, „The Remarried Empress” spune povestea lui Navier, împărăteasa perfectă a Imperiului de Răsărit, care alege să divorțeze de soțul ei, împăratul, după ce a descoperit intenția acestuia de a-și face amanta împărăteasă. Călătoria lui Navier începe, practic, odată cu decizia acesteia de a deveni împărăteasa unui alt regat, de vreme ce nu poate să îndeplinească acest rol în propriul său imperiu.

Conform relatării menționate, lui Shin Min Ah i s-a oferit să joace rolul împărătesei Navier. Rămâneți pe fază pentru mai multe actualizări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.