20241019092648_kim-sejeong-kang-tae-oh

Kim Sejeong este în discuții pentru o nouă dramă istorică romantică cu Kang Tae Oh

Kim Sejeong și Kang Tae Oh ar putea juca împreună într-o nouă dramă!

Pe 19 octombrie, TenAsia a raportat că Kim Sejeong și Kang Tae Oh vor juca în rolurile principale din noua dramă a MBC „The Moon Flows in This River”.

Ca răspuns la raport, o sursă de la agenția lui Kim Sejeong, Jellyfish Entertainment, a declarat: „Kim Sejeong a primit o ofertă de a juca în “The Moon Flows in This River” și analizează pozitiv oferta.”

“The Moon Flows in This River” se pare că este descris ca fiind o dramă romantică care seamănă cu «versiunea istorică a “Secret Garden”.

Kim Sejeong a debutat ca membră a trupei I.O.I în 2016, după ce a jucat în „Produce 101”, iar ulterior a promovat și muzica ca membră a gugudan. După ce și-a început cariera de actriță prin „School 2017,” ea a jucat în „The Uncanny Counter,” „A Business Proposal,” „Today’s Webtoon,” și multe altele. În prezent, ea se pregătește pentru premiera din 4 noiembrie a noii sale comedii romantice „Brewing Love” cu Lee Jong Won.

Kang Tae Oh și-a făcut debutul în actorie în 2013 prin web drama „After School: Lucky or Not” și a jucat în numeroase drame de succes, inclusiv “Run On”, “The Tale of Nokdu”, “Extraordinary Attorney Woo” și multe altele. La începutul acestui an, a fost confirmat că va juca în noua comedie romantică „Potato Research Institute”, alături de Lee Sun Bin, acesta fiind primul său proiect după eliberarea din armată.

Rămâneți alături de noi pentru mai multe informații despre „The Moon Flows in This River”!

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.